argo allo wc kefe tarto
argo allo wc kefe tarto
GEDY S.p.A

Argo WC kefe tartó

15 400 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy ARGO WC kefe tartója minimalista, elegáns, modern és dekoratív is egyben. Minden olyan tulajdonságot magában hordoz, amelyekkel ízlésesen lehet dekorálni fürdőszobánkat, mellékhelyiségünket.

Az ARGO WC kefe tartó ugyan csak 1 színben elérhető egyelőre, annak az egy variációnak olyan részletesen és szemet gyönyörködtetően ki van dolgozva lekerekített formavilága, hogy bármilyen stílusú fürdőszobát, mellékhelyiséget ízlésesen és stílusosan dekorál.

A Gedy minőségi rozsdamentes acélból állította elő az ARGO WC kefe tartót, melynek köszönhetően hű társunk tud maradni éveken keresztül, hiszen nem korrodálódik, évek múlva is pont olyan lesz, mint újkorában.

A Gedy ARGO WC kefe tartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A WC keféhez pótkefe vásárolható.

Anyag: rozsdamentes acél

Szín: króm

Méret: Ø 9 x 38 cm

Cikkszám: 2333

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2333-13
Szín
Króm
Méret
Ø 9 x 38 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...