20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Karácsonyi ajándék ötletek pároknak!

  A Karácsony a szeretet ünnepe. A Karácsony kiváló alkalom arra, hogy meglepjük jobbnál is jobb, szebbnél is szebb ajándékokkal szeretteinket. Mondani sem kell, hogy mindenki életében az egyik legfontosabb személy a párja. Mindig számíthat rá, amikor baj van, legyen az anyagi, testi vagy lelki, illetve, ha úgy alakulnak a dolgok, akár egy vagy több gyerkőcöt is közösen nevelnek fel. A párunknak rendkívül meghatározó szerepe van életünkben, ezért nagyon fontos kifejezni szeretetünket irántuk a lehető legtöbb módon, annyi szeretetnyelven, amennyit csak el tudunk sajátítani. Ilyen az együtt eltöltött minőségi idő, a fontos beszélgetések, és az ajándék is. Ezért gondoltuk úgy, hogy fontos lenne írni Karácsony alkalmából arról, milyen prémium minőségű ajándék ötletekkel tudunk szolgálni mi, a SilentDesign, melynek partnerünk, párunk, házastársunk, gyermekeink édesapja és édesanyja garantáltan nagyon fog örülni! 

  Hagyományosan két részre szoktuk bontani azokat a karácsonyi ajándék ötleteket, amelyeket párunknak szánunk, de a SilentDesign-nál fontosnak tartottuk megjegyezni, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy nemtől, vonzódási körtől, illetve mindentől függetlenül tud szeretni mindenki, és mindenki alkalmas arra, hogy boldog családi életet élhessen, így harmadik kategóriaként írok majd az univerzális ajándékokról is. Hiszen a szeretet az szeretet, és mind ettől független, így mindenkinek kijár, hogy a lehető legjobb karácsonyi ajándékkal tudjon kedveskedni párjának, vagy önmagának! 

  Kezdjük a női ajándék ötletekkel, melyekből sosem tudjuk eléggel elhalmozni szerettünket. Szerencsére a SilentDesign széles választékkal vár minden érdeklődőt, aki meg szeretné lepni szerelmét valamelyik csodás ajándékunkkal Karácsony alkalmából! Kiemelten tudjuk ajánlani az ALLIRA ORGANIZER asztali rendszerezőt például abban az esetben, ha tudjuk, hogy párunk szereti a multifunkcionális dolgokat, vagy abban a helyzetben vagyunk, hogy pontosan nem tudjuk, mit vegyünk neki. Ugyanis az Umbra ALLIRA ORGANIZER termékét nemcsak asztali rendszerezőnek, vagy tolltartónak tudjuk használni, hanem mécsestartónak is, ami kapóra jön az ünnepi időszakban, hogy meghitt hangulatot varázsoljunk, de használhatjuk az év további részében vázának is, hogy szemkápráztató otthont adjon párunk kedvenc szobanövényének, virágjának! Ha vázával szeretnénk kedveskedni, akkor mindenképp ajánljuk a TESORA állítható vázát, amely nemcsak egy plusz különleges funkcióval bír, hanem gyönyörű színvilágával azonnal egyik ékköve lesz otthonunknak! De hasonlóan kiemelkedő váza még a SOLERO vázák állvánnyal, a SNOW vázák, a BOUQUET váza, vagy a NONA vázák, amik szettben is, és külön is kaphatók! Ezekből a példákból is látszik, hogy a SilentDesign kínálata biztosan ajánl legalább egy olyan ajándék ötletet, ami nagyon tetszeni fog majd kedvesünknek! 

  Rengeteg nő imád sminkelni, és rengeteg nőnek a reggeli rutinja nagy részét kiteszi a sminkelés. Ha már itt tartunk, miért ne lepnénk meg őt egy olyan ajándékkal Karácsonyra, ami megsegítené a hétköznapjait jelentős mértékben, és a közös fürdőszobát is feldobná dekoratív megjelenésével? Ilyen karácsonyi ajándék lehet kedvesünk számára a GLAM piperecikk tartó, a PIROUETTE ORGANIZER kozmetikai rendező polc, a CASCADA többszintes kozmetikai tartó, a FOUNTAIN PLANTER virágtartó, kozmetikai tartó és asztali rendszerező, a MOONA ékszertartó és kozmetikai tartó, amelyekben rengeteg dolgot tud egyszerre tárolni szeretett barátnőnk, párunk, és mindeközben kiválóan dekorálnak! Hasonlóan vélekedek a TESORA ékszertartókról, a POISE ékszertartó tálcáról, a STOWIT MINI ékszertartó dobozról, vagy a PILLAR ékszertartóról, bár ezeket az elegáns kiegészítőket a fürdőszobán kívülre is el tudjuk helyezni, ugyanis otthonunk bármely pontját kecsesen díszítik! 

   

  Természetesen sokféle, sokszínű ajándékkal meg tudjuk lepni párunkat a SilentDesign-nál, így még mindenki figyelmébe ajánljuk a RACING MOUSE vagy ANGELO könyvjelzőket a Philippi gyártótól, ha kedvesünk nagyon szeret olvasni, a RONDO zsebtükröt, hogy mindig kéznél legyen egy tükör, amivel tud szépítkezni, az ELLIPSE parfüm porlasztót, illetve az ANGELO emlékeztetőtartót, hogy megkönnyítsük ezzel is a mindennapjait a munkahelyén vagy otthon! 

  Természetesen ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akik ugyanúgy nélkülözhetetlen részei egy családnak! Az elsősorban férfiaknak szóló ajándék ötletek másabbak, mint a nőké, ugyanis ezek inkább használati tárgyak, hogy a hétköznapjaikat megkönnyítsék, de természetesen itt is találhatunk kiválóbbnál kiválóbb dekorációs tárgyakat! A legtöbb férfi előszeretettel szeret italozni alkalmanként, vagy amikor társaságban vannak. Így találhatunk számukra ajándékot Karácsonyra ebben a tematikában is, ráadásul olyan különlegeseket, amikről lehet, hogy nem is tudjuk, hogy léteznek! Ilyen ajándék ötlet alapjául szolgáló termékünk a CHAMP borhőmérő és üveglezáró, a MULTIPOUR üveglezáró és kiöntő, a CHURCHILL laposüvegek, amiket már szintén ajánlottunk a „Nagypapáknak szánt ajándék ötletek” cikkünk alatt, de hasonló témában mozog még a PILARE bortartó, a LOUNGE shaker szett, a LEVERMAN PRO dugóhúzó, a HAMBURGER HEBER sörnyitó, vagy a LUCA bornyitó készlet is. 

  A férfiak számára természetesen másféle ajándékot is tudunk javasolni, főleg Karácsony alkalmából, aminek minden férfi nagyon örülne! Például a MALO stresszoldó kiváló ajándék, ha barátunk, férjünk, párunk sokat stresszel a munkahelyén, rosszabb esetben haza is viszi azt, hiszen az ilyen apró dolgok is tudnak segíteni abban, hogy a stressz hatékonyan legyen kezelve, és feszültség nélkül éljük közösen a hétköznapokat! Ha szereti a készpénzt, akkor a YAP pénzcsipesz is kiváló ajándék lehet számára, hiszen jelentősen megspórolnánk neki ezzel az ajándékkal több percet is egy munkanapon! Ha a karórák szerelmesével van dolgunk, akkor meglephetjük őt egy GIORGIO karóratartó dobozzal, hogy biztonságosan, tisztán és elegánsan tarthassa otthon kedvenc karóráit!

  Legtöbb férfi odavan az autókért, sokan még követik is a motorsportot napról napra, így tudjuk ajánlani a CRUISER kulcstartót, illetve a MY CAR papírnehezéket az irodába! Ha férfi párunk is szereti a multifunkcionális dolgokat, akkor őt is meg tudjuk lepni, hiszen a SilentDesign-nál kapható a LOGO üvegdoboz, ami kiváló tartozéka lehet irodánknak vagy otthonunknak, ha tárolásról van szó, de akkor is kiváló célt szolgál, ha esetleg mécsestartónak szeretnénk használni, hiszen akármikor beletehetünk egy gyertyát, hogy meghitt, családias légkört teremthessünk! Ha már az irodánál tartunk, jobbnál jobb irodai kiegészítőket tudunk ajánlani, amik könnyen a tökéletes karácsonyi ajándék alapjául szolgálhatnak! Ilyen a ROTONDO asztali tolltartó, ami modern kiegészítője lehet az irodának, de hasonló ajándék lehet a GIORGIO asztali rendező, a GIORGIO névjegykártyatartó, vagy a GIORGIO bankkártyatartó. Előnye a szettben vásárlásnak, hogy könnyen harmóniát és stílust vihetünk párunk életébe egy csapással! 

  Nem feledkeztünk meg azokról sem természetesen, akik egyik kategóriába sem sorolnák magukat, vagy akár egyszerre mindkettőbe! Bár sok ajándék ötletet lehet meríteni az „Ajándék ötletek nőknek” és az „Ajándék ötletek férfiaknak” kategóriákból, teljesen érthető, ha nem találjuk meg még ezek közül sem az igazit! Így tudjuk ajánlani, mint univerzális ajándék, a SPRIN beltéri szökőkutat, ha valami nagy ajándékkal szeretnénk kedveskedni szerettünknek, a rendkívül dekoratív és stílusos ALADIN gázgyújtót, illetve rengeteg teázási kiegészítőt, hiszen egy forró tea télen esik a legjobban, a takaró alatt! Ilyen például a MAGTEA mágneses teaszűrő

  Most már garantáltan meg fogjuk tudni lepni párunkat Karácsony alkalmából akármilyen ajándékkal a SilentDesign kínálatából! Ugyanis mindegyik ajándéktárgy, legyen az használati vagy dekorációs, kiváló minőségű anyagból készült, így azok sokáig hasznukra válnak majd párunknak, illetve biztosan hatékonyan fogjuk tudni őket használni a mindennapokban! A mi megtiszteltetésünk, ha tőlünk választanak ajándékot párjuk számára, hiszen annál nincs is szebb, mint egy mosolyt csalni valaki arcára egy igazán szép és hasznos ajándékkal! 


  Közzétéve: 2021-12-07