cruiser kisautos kulcstarto
cruiser kisautos kulcstarto
PHILIPPI

Cruiser kisautós kulcstartó

9 990 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az autók kedvelőinek mindig jó ajándék a Philippi Cruiser kisautós kulcstartója, mely egyedi megjelenésével különlegessé teszi az ajándékozást.

A Cruiser autós kulcstartó magas minőségű anyaghasználata és igényes kidolgozása mellett nemcsak egy kulcstartó, hiszen a beépített led fénnyel segíti a tájékozódást a sötétségben, így a kulcslyuk megvilágításával könnyen haza találhatunk.

A Cruiser kulcstartó nagyon praktikus, kézre áll, és a beépített elemlámpájával, mely egy gombnyomással aktiválódik, egy igazán különleges kis kiegészítője életünknek. A nikkel autós kulcstartó nikkelből készül, és modern és vagány megjelenésével mindenkit megfog.

A Cruiser kulcstartó kiváló céges vagy privát ajándéknak is, mivel gravírozható, és kedves üzenetet vagy szimbólumot is elhelyezhetünk rajta, akár egy céglogót is. A termék egyedi dobozba kerül átadásra.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
273060
Szín
Fekete
Méret
7,6 x 2,5 x 2,5 cm
Anyag
Nikkel

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...