ellipse parfum porlaszto
ellipse parfum porlaszto
ellipse parfum porlaszto
PHILIPPI

Ellipse parfüm porlasztó

10 900 Ft
Szín
Szín:   Ezüst
Ezüst
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi ELLIPSE ezüst parfümporlasztója, esztétikailag vonzó megjelenésű, kedvenc parfümje bárhol és bármikor Önnél lehet. Letisztult kinézetének köszönhetően mind férfiak, mind nők számára alkalmas.

A tükörpolírozott, nikkel parfümporlasztó egy fényes kis ékszer. Kézitáska méretének köszönhetően az ELLIPSE parfümporlasztó a legkisebb helyeken is elfér. Így akár utazik, akár az irodában van, vagy éppen vásárol, kedvenc illata mindig kéznél van.

A tervező igazi kis gyöngyszemet alkotott meg az ELLIPSE parfümporlasztóval. Egy illat sok mindent elmond viselőjéről, személyiségének nélkülözhetetlen része.

Az ELLIPSE bársonytokban a karácsonyfa alatt is vonzó megjelenést kölcsönöz, ragyogó kis karácsonyi ajándék, de születésnapra, névnapra, vagy csak úgy szeretetből is adható.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
538005
Szín
Ezüst
Méret
9 cm, 2.5 ml
Anyag
Nikkel

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...