Silent Design lakberendezés

Főoldal > Ajándéktárgy > Ajándék ötletek nőknek

Cascada több szintes kozmetikai tartó, asztali rendező műanyag

Márka: UMBRA
Cikkszám:
1016325-165
Garancia: 12 hónap
Ár8 690 Ft

Az Umbra CASCADA egy több tárolórekesszel rendelkező, mutatós kozmetikai tartó vagy asztali rendező. A CASCADA rendező áttetsző színének köszönhetően segít bennünket abban, hogy könnyen megtaláljuk kiegészítőnket. A rendező helytakarékos megoldás, mivel több szinten található fakkokkal rendelkezik, melyek elegendő és bőséges helyet biztosítanak pipere cikkeknek, vagy a irodai kieégszítőknek.

A CASCADA asztali rendező két egymásra helyezhető és elforgatható rekesszel rendelkezik, valamint 9 db kivehető és testre szabható elválasztóval, melyeket úgy helyezünk el a rekeszekben, ahogy minket a legpraktikusabban szolgálnak. Az egymásra helyezhető tárolók használhatók együtt és külön-külön is.

A CASCADA több funkciós és személyre szabható megoldást kínál kiegészítőink rendezett és átlátható tárolására, melynek talpa 360 fokban mozgatható, így egy mozdulattal férünk hozzá használati tárgyaikhoz.

A CASCADA asztali rendező átlátszó akrillból készült, így igazán ízlésesen mutatnak benne illatszereink vagy irodai eszközeink. Nemcsak funkcionalitásában, de látványában is különleges lakberendezési kellékké válik a CASCADA, és gyorsan belopja magát szívünkbe.

Anyag: akrill

Szín: átlátszó

Méret: 25 x 25 x 17 cm

Cikkszám: 106325-165

Gyártó: Umbra