Silent Design lakberendezés

Főoldal > Ajándéktárgy > Ajándék ötletek nőknek

Pillar ékszertartó állvány fiókkal dió, fekete

Márka: UMBRA
Cikkszám:
299269-048
Garancia: 12 hónap
Ár12 210 Ft

A PILLAR ékszer állvány a a meleg hatású diófa és a hideg fekete fém kombinációját hozza, és a két ellentétes hatás különlegesen szép harmóniát teremt. Dekoratív, a lakás gyönyörű kiegészítője. Mivel a PILLAR ékszertartó fa és fém anyagokból készült, így igen sokféle stílusú lakásban mutat esztétikusan, gyönyörűen!

Az ékszertartón két különböző hosszúságú dupla rúdon különféle típusú és méretű ékszerek helyezhetők el, de főleg a nyakláncok mutatnak gyönyörűen. A dupla rudas kialakítás két különböző szintet kínál az ékszerek magasság szerinti elhelyezéséhez.

A sötét tónus kiemeli az ékszerek formáját, csillogását.

Mivel a PILLAR ékszerfa eléggé magas, 52 cm, így súlyozott alappal rendelkezik, hogy az ékszereket biztonságban lehessen ráakasztani, és ne boruljon fel a kompozíció. Kompakt, és bármilyen felületen könnyen elhelyezhető.

Aljában egy kihúzható, praktikus és kedves, vászonnal bélelt fa fiók található, a kisebb kiegészítők tárolására, rendezésére. Kialakításakor gondoltak a könnyen kezelhetőségre, vagyis egy rés található rajta, hogy egyszerű mozdulattal lehessen kihúzni és betolni.

Puha anyaggal bélelték, hogy a benne lévő ékszerek ne karcolódjanak, és megvédjék azokat.

A legalján egy bútort védő párnázás segíti elő, hogy a felület, amire tesszük, ne sérüljön és maga az ékszerfa ne csússzon meg a felületen.

A PILLAR kompozíció eleganciát sugall, fantasztikus hangulatot áraszt, és örömmel használja mindenki, aki szereti szépen elrendezve, elegánsan tárolni az ékszereit, kiegészítőit.

Anyag: fém, fa

Szín: fekete, dió

Méret: 15 x 13 x 53 cm

Cikkszám: 299269-048

Gyártó: Umbra