spring belteri szokokut
spring belteri szokokut
spring belteri szokokut
PHILIPPI

Spring Beltéri szökőkút

A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi SPRING beltéri szökőkúttal a relaxációt és nyugalmat hozzuk el otthonunkba.

A SPRING rozsdamentes acél szökőkút teret enged a kreatívitásnak, és egyedi és dekoratív kiegészítőjévé válik környezetünknek. A dekoratív szökőkutak évszázadokon át a romantika és a varázslat jelképei voltak. 

A szökőkút köveinek elrendezésével eldöntheti, hogy a víz egyenletesen és halkan csobogjon, mint a lassan csörgedező patak, vagy frissebb és hangosabb legyen.

A szökőkúthoz 220 V-os áramellátás szükséges.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Anyag: rozsdamentes acél, festett alumínium, folyami kövek

Szín: fényes ezüst

Méret: átmérő 38 cm

Cikkszám: 123124

Gyártó: Philippi

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
123124
Szín
Ezüstszürke
Méret
átmérő 38 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...