Ajándék ötletek nőknek

Szeretnénk ötleteket adni olyan különleges, szép és egyedi ajándékokra, melyekkel elvarázsolhatjuk a hölgyek szívét. Fontos az ajándék kiválasztásánál, hogy milyen alkalomra válasszuk az ajándékot, illetve mennyire ismerjük a nőt, akit meg szeretnénk ajándékozni.

Akciós

Allira Organizer asztali rendszerező, tároló szett üveg lila

Ár: 10 490 Ft 9 790 Ft

Angelo hűtőmágnes ezüst

Ár: 5 390 Ft

Angelo könyvjelző

Ár: 7 290 Ft

Angelo mágneses emlékeztetőtartó króm

Ár: 6 700 Ft

Angelo zenedoboz

Ár: 12 500 Ft

Anigram gyűrűtartó cica rosé arany

Ár: 2 990 Ft

Anigram gyűrűtartó nyuszi rosé arany

Ár: 2 990 Ft

Anigram gyűrűtartó nyuszi rosé arany

Ár: 2 990 Ft

Anigram gyűrűtartó szarvas rosé arany

Ár: 2 990 Ft

Anigram gyűrűtartó szarvas rosé arany

Ár: 2 990 Ft

Anigram gyűrűtartó szett, nyuszi, rénszarvas és elefánt rozé arany

Ár: 8 490 Ft

Akciós

Anigram gyűrűtartó zsiráf

Ár: 2 990 Ft 2 790 Ft

Nagy kihívás kiválasztani a nőknek szóló megfelelő ajándékot, hiszen sokszor úgy érezzük hogy már kifogytunk az ötletekből, de mi mégis szeretnénk megtalálni azt a különleges ajándékot, mely örömet okoz a kiválasztott hölgynek és nem tűnik elcsépeltnek. Ebben segítünk most, hogy különleges ajándékokat mutatunk be, mely tökéletes választás minden alkalomra, legyen szó karácsonyról, születésnapról, Valentin-napról vagy csak egy sima hétköznapról, mellyet ünnepélyessé szeretnénk tenni. Sokféle stílusban lehet nőknek ajándékot választani, a lényeg hogy meghatározzuk hogy mi a célunk, milyen hatást szeretnénk elérni a megajándékozott hölgynél. Romantika, praktikum, elegancia, humor vagy visszafogottság jegyében lehet különböző ajándékokat választani attól függően, hogy a megajándékozni kívánt nő szerelmünk, egy családtag, üzleti partner vagy barátnő, netán egy távolabbi ismerős. Természetesen mindig jó választás ajándékba egy hölgynek, főleg ha elegáns és luxus ajándékkal szeretnénk meglepni, egy szép tál, váza vagy gyertyatartó, akár egy mutatós ékszertartó, melyen ízlésesesen tudja tárolni ékszereit. Bármilyen szép és modern lakberendezési tárgy megfelelő választás lehet, melynek széles választékát mutatjuk be oldalunkon.

Mi most az ajándék ötletek nőknek lapunkon olyan különleges ajándékokat szeretnénk bemutatni, ami egy kicsit eltér a megszokottól, mely elsőre nem is jutna az eszükbe mint lehetséges alternatíva. Nagyon jó választás lehet a Monkey Bussiness gyártó vicces konyhai kiegészítői, melyek egyedi, kedves megjelenésükkel, jó minőségükkel szinte bármely korosztálynak tökéletes meglepetés lehet. A vicces konyhai termékek kedvesek, praktikusak és rendkívül egyediek, akár egy távolabbi ismerősnek is bátran ajándékozhatjuk. Ugyanakkor szívből ajánljuk a Philippi gyártó magas minőségű, fém ajándék termékeit, melyek az eleganciát, luxust hirdetik. A Philippi ajánédokokkal valódi luxus élményt nyújthatunk a nőknek. Itt csak megemlítenék néhányat, mint a Angelo zenedoboz, Ellipse parfüm porlasztó, Madame táska akasztó led világítással, Cindarella tortakanál vagy Donatella sminkdoboz. Ez csak egy-kettő lehetőség azokból a nőknek szóló ajándékötletekből, melyeknek színes palettáját bemutatjuk Önöknek.