Ajándék ötletek nőknek

Allira Organizer asztali rendszerező, tároló szett üveg lila

UMBRA

Ár: 13 000 Ft

Angelo hűtőmágnes ezüst

PHILIPPI

Ár: 5 390 Ft

Angelo könyvjelző

PHILIPPI

Ár: 7 290 Ft

Angelo mágneses emlékeztetőtartó króm

PHILIPPI

Ár: 6 700 Ft

Bellwood kozmetikai rendező fehér, natúr

UMBRA

Ár: 18 700 Ft

Akciós

Betty’s fakanál tartó

Monkey Business

Ár: 3 190 Ft 1 200 Ft

Kifutó termék!

Buddy Ring gyűrűtartó króm

UMBRA

Ár: 9 200 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

C táskatartó

PHILIPPI

Ár: 13 490 Ft

Cascada több szintes kozmetikai tartó, asztali rendező

UMBRA

Ár: 11 900 Ft

Akciós

Christian Bjorn Pároló szett

Menu

Ár: 30 790 Ft 14 900 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Cinderella tortakanál

PHILIPPI

Ár: 15 790 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Akciós

Cucumbo uborkaszeletelő sárga

Monkey Business

Ár: 3 290 Ft 1 300 Ft

Kifutó termék!

Nagy kihívás kiválasztani a nőknek szóló megfelelő ajándékot, hiszen sokszor úgy érezzük, hogy már kifogytunk az ötletekből, de mi mégis szeretnénk megtalálni azt a különleges ajándékot, mely örömet okoz a kiválasztott hölgynek és nem tűnik elcsépeltnek. Ebben segítünk most, hogy különleges ajándékokat mutatunk be, mely tökéletes választás minden alkalomra, legyen szó karácsonyról, születésnapról, Valentin-napról, vagy csak egy sima hétköznapról, melyet ünnepélyessé szeretnénk tenni. Sokféle stílusban lehet nőknek ajándékot választani, a lényeg, hogy meghatározzuk, hogy mi a célunk, milyen hatást szeretnénk elérni a megajándékozott hölgynél.

Romantika, praktikum, elegancia, humor, vagy visszafogottság jegyében lehet különböző ajándékokat választani attól függően, hogy a megajándékozni kívánt nő szerelmünk, egy családtag, üzleti partner vagy barátnő, netán egy távolabbi ismerős. Természetesen mindig jó választás ajándékba egy hölgynek, főleg ha elegáns és luxus ajándékkal szeretnénk meglepni, egy szép tál, váza vagy gyertyatartó, akár egy mutatós ékszertartó, melyen ízlésesesen tudja tárolni ékszereit. Ha már ékszerek, nálunk kiválóan lehet válogatni karkötő tartók, gyűrűtartók, kulcstartók, nyaklánctartó állványok, esetleg fülbevaló állványok közül, hogy a legjobb hatást érjük el ajándékozáskor. Bármilyen szép és modern lakberendezési tárgy megfelelő választás lehet, melynek széles választékát mutatjuk be webáruházunkban.

Mi most az ajándék ötletek nőknek lapunkon olyan különleges ajándékokat szeretnénk bemutatni, ami egy kicsit eltér a megszokottól, mely elsőre nem is jutna az eszünkbe, mint lehetséges alternatíva. Nagyon jó választás lehet a Monkey Bussiness gyártó vicces konyhai kiegészítői, melyek egyedi, kedves megjelenésükkel, jó minőségükkel szinte bármely korosztálynak tökéletes meglepetés lehet. Például ilyen konyhai kiegészítő, vagy hogy pontosabb legyek, fűszerdaráló a só- és borsszóró szettjeink, mint a HAMBURGER vagy a PEPMATIC. 

Ugyanakkor kiváló edényszárítókat is forgalmazunk, melyek jelentősen megkönnyítik hétköznapjainkat. Ilyen design edényszárító a HOLSTER edényszárító, csepegtető tálca, vagy a dizájnos BASIN edényszárító. Ha már a konyhai ajándékötleteknél tartunk, a NAVETTA sajtreszelő tárolóval termékünk is egy nagyon hasznos ajándék lehet minden nő és férfi számára! Utoljára, de nem utolsó sorban a konyhai ajándék ötletek közül hadd tegyek említést a prémium minőségű müzli adagolóinkról is, mint a DEPOSITO müzli- és gabonaadagoló! Ezek a konyhai tartozékok nagyon praktikusan, hasznosan egészítik ki a mindennapjainkat a konyhában reggelente, így biztosan minden nő és férfi örülne egy ilyen ajándéknak egyaránt! Az elegáns, vicces és hasznos konyhai termékek kedvesek és rendkívül egyediek, akár egy távolabbi ismerősnek is bátran ajándékozhatjuk.

Természetesen minden nőnek nagyon fontos a fürdőszobában eltöltött idő, a szépítkezés vagy az ellazulás. Pontosan ezért gondoltuk jó ötletnek a SilentDesign webáruházban, hogy forgalmazzunk olyan fürdőszobai tartozékokat, amelyek nemcsak szebbé dekorálják a fürdőszobát, de hasznos kiegészítők is! Ilyen az AQUALA fürdőkád polc, mely lehetővé teszi, hogy akár még könyvet is olvashassunk otthoni fürdőzés közben! Annak érdekében, hogy igazán privát lehessen a fürdőzés közbeni kikapcsolódás, rengeteg zuhanyfüggöny közül tudunk válogatni! Különböző falra szerelhető szappanadagolókkal, esetleg még szenzoros szappanadagolókkal is tudunk kedveskedni, mint az OTTO vagy az EMPEROR, ha tudjuk, hogy nagyon fontos a higiénia annak a nőnek, akit meg akarunk lepni vele! 

Ahogy az imént említettem, fontos részét képzi a legtöbb nőnek a mindennapjaiban a szépítkezés. Így arra gondoltunk, hogy a kozmetikai tartóink széles választékából egyet biztosan találunk, ami tökéletesen illik ajándékozottunkhoz! És ha szépítkezés, akkor nélkülözhetetlen egy tükör is, hogy a lehető legprecízebben és leghatékonyabban valósulhasson meg ez a folyamat! Kis és nagy méretű, illetve kifejezetten kozmetikai célokra alkalmas, nagyítós tükröket is találhat nálunk a SilentDesign webáruházban! 

Ugyanakkor szívből ajánljuk a Philippi gyártó magas minőségű, fém vagy rozsdamentes acél ajándék termékeit, melyek az eleganciát, luxust hirdetik. A Philippi ajándékokkal valódi luxus élményt nyújthatunk a nőknek. Itt csak megemlítenék néhányat, mint a ANGELO zenedoboz, ELLIPSE parfüm porlasztó, vagy a CINDERELLA tortakanál. Ez csak egy-kettő lehetőség azokból a nőknek szóló ajándékötletekből, melyeknek színes palettáját bemutatjuk Önöknek.