Ajándék ötletek férfiaknak

Ball döntéshozó

PHILIPPI

Ár: 11 690 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Carreau kulcstartó

PHILIPPI

Ár: 6 690 Ft

Akciós

Champ borhőmérő és üveglezáró

AdHoc

Ár: 11 900 Ft 9 900 Ft

Churchill laposüveg M

PHILIPPI

Ár: 14 600 Ft

Churchill laposüveg S

PHILIPPI

Ár: 12 990 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Cool laposüveg

PHILIPPI

Ár: 17 990 Ft

Utolsó 2 db raktáron!

Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó fekete

PHILIPPI

Ár: 11 390 Ft

Cooper névjegykártya, hitelkártya tartó szürke

PHILIPPI

Ár: 11 390 Ft

Cruiser kisautós kulcstartó

PHILIPPI

Ár: 9 990 Ft

Utolsó 1 db raktáron!

Akciós

Cushion cigarettatartó

PHILIPPI

Ár: 11 700 Ft 4 600 Ft

Cushion névjegykártya tartó

PHILIPPI

Ár: 14 990 Ft

Akciós

Doux iPad Mini tok műbőr

PHILIPPI

Ár: 6 900 Ft 4 900 Ft

A férfiaknak választott meglepetések lehetnek elegánsak, férfiasak, extravagánsak, a lényeg, hogy nem szabad elmenni a gyakorlatiasság mellett sem, vagyis bármit választunk, fontos hogy úgy érezzék, a mindennapokban is jó szolgáltatot tesz nekik. Egy biztos, hogy a férfi ajándékának kiválasztásánál is fontos meghatározni, hogy pontosan kinek keresünk ajándékot. Nem mindegy, hogy fiatalnak vagy idősnek, szerelmünknek vagy egy barátnak választunk valamit. Biztos, hogy egy férfinak nehezebb ajándékot választani mint egy nőnek, de nem reménytelen a helyzet. Induljunk ki abból, hogy mit szeretnek a férfiak: az elektronikai termékeket, az autókat, a jó borokat és finom rövid italokat, de természetesen ezeken kívül mást is.

Például ha irodai állása van, akkor biztosan nagyon örülne mindenféle design irodai kiegészítőknek, mint egy elegáns, ugyanakkor hasznos asztali rendszerezőnek, asztali rendezőnek. Például ilyen, általunk forgalmazott termék az ALLIRA ORGANIZER. Ugyanakkor egy fiókrendezővel is meglephetjük őket, akkor is, ha az nem is annyira látványos ajándék. Ugyanis jelentősen megkönyítené a hétköznapjait egy jól megválasztott fiókrendező is! 

Közismert, hogy rengeteg férfi szeret borozni, esetleg dohányozni is. Ebből kiindulva mindig jó választás a bor szerelmeseinek, ha veszünk egy szép hamutálat, vagy borászati kiegészítőt, egy bortatót vagy dekantálót. Gyönyörű, markáns és elegáns hamutál például a COCOON hamutál, de természetesen több közül is tudunk bőségesen válogatni! Ha esetleg a rövid italokat részesítik előnyben, akkor pedig választhatnak a Philippi bőr és fém anyagokból készült, elegáns laposüvegeikből, mint például a CHURCHILL laposüveg, mely kellemes útitárs lehet egy spontán esti sétára vagy hegyi túrázásra. 

Az előszoba megjelenése is nagyon fontos minden férfi életében, hiszen egy fárasztó nap után ez a helyiség az, amit először meglátnak az otthonukban, és ahol levetkőzhetik a külvilág stresszét. Így fontosnak találtuk, hogy design fogasokkal és design kulcstartó szekrényekkel legyen lehetőségünk dekorálni az előszobát. Ilyen például a VELIO mágneses kulcstartó szekrény, vagy a FLIP 5 fali fogas. A legjobban úgy tudjuk a férfiakat meglepni egy előszobai dekorral, hogy hamarabb feltesszük a falra, mint hazaérne, hogy igazi meglepetést okozhassunk neki! 

Ilyen előszobai meglepetés lehet minden nő és férfi számára egy cipőkanál vagy cipőállvány is, mint a BOBO, vagy még elegánsabb WINDSOR cipőkanál, vagy a SLING fekete színű cipőállvány

De számos klasszikus, elegáns ajándék van, melyeket azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik szeretik a luxust és eleganciát, és a hétköznapokban is sikkesen öltöznek. Ilyen kiegészítő lehet például egy szép bőr óratartó doboz, egy minőségi, mutatós névjegykártyatartó vagy hitelkártyatartó, egy modern kulcstartó. Mindegy mit választunk, hiszen az a cél, hogy a megajándékozott személy közel érezze magához a kiválasztott meglepetést, és lássa azt, hogy gondosan, személyre szabottan választottuk ki a legjobb megoldást. Ehhez kínálunk most ötleteket az ajándékötletek férfiaknak lapunkon.