vintage kor alaku faliora fekete
vintage kor alaku faliora fekete
vintage kor alaku faliora fekete
Karlsson

Vintage falióra kör alakú fekete

16 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Szürke
Fekete
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Mindenhol jó, de a legjobb otthon! A Karlsson VINTAGE nevű faliórája lehetővé teszi, hogy első ránézésre visszarepítsen minket gyerekkorunkba, a régi otthonunkba, amiben laktunk szüleinkkel, nagyszüleinkkel. Egy igazán nosztalgikus élményt nyújt, így kár volna kihagyni otthonunk dekorációjából!

A VINTAGE falióra egyszerű, minimalista és retro stílusa több enteriörbe is beleillik, mint azt elsőre gondolnánk. Ugyanis lehet, hogy Karlsson dekoróránk főbb vonásai a retro stílusra emlékeztetnek minket, de ha jobban megnézzük, találunk benne modern tulajdonságokat is. Ennek az ötvözetnek köszönhetően minden stílusba könnyedén otthont találunk kedvenc falióránknak!

A Karlsson a VINTAGE faliórákat két kivitelezésben, és mindkét kivitelezésből három színben készítette el. Találhatunk kör és négyzet alakú VINTAGE faliórákat is kínálatunkból, továbbá mindkét variáció elérhető fekete, szürke és fehér színekben.

Ezen színeknek hatalmas előnyük, hogy semlegesek, de mégis gyönyörűen dekorálnak, így óránk színe is elősegíti, hogy minél többféle stílusú nappaliba, hálószobába vagy irodába el tudjuk dekoratívan helyezni VINTAGE dekoróránkat. 

A BOX32 Design-nak köszönhetjük ezt a szemet gyönyörködtető Karlsson órát is, a VINTAGE-t, melynek úgy álmodták meg dizájnját, hogy első ránézésre belopja magát a szívünkbe, egyrészt a vele járó nosztalgiafröccsnek, másrészt a szemet gyönyörködtető megjelenésének köszönhetően.

Anyag: üveg

Szín: fekete

Méret: 35⌀ cm

Cikkszám: KA4401

Gyártó: Karlsson

Elem: 1 db AA elem (csomag nem tartalmazza)

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA4401
Szín
Fekete
Méret
35ø cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...