10 000 Ft feletti vásárlás esetén szappantartót adunk ajándékba!

Megnézem a szappantartókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Vincent kozmetikai tükör led világítással

  GEDY S.p.A

  Vincent kozmetikai tükör led világítással

  Elérhető színek:
  109.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Anyag: Tükör

  Szín: Krómszín

  Méret: Ø 25 x 12/36 cm

  Cikkszám: 2118-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Ideális társat keresünk a reggeli szépítkezéshez? A Gedy VINCENT nagyítós fürdőszobai fali tükör lehetővé teszi, hogy a reggeli sminkelést, szépítkezést stílusosan, és a lehető legprecízebben végezzük el.

  A VINCENT nagyítós fali tükör króm színű, így mindenképp elegánsan passzol majd a fürdőszobánk stílusához. Tehát nem csak egy praktikai kiegészítőről van szó a VINCENT fali tükörről beszélve, hanem egy dekortárgyról is, ami kihagyhatatlan bármilyen stílusú fürdőszobából.

  A Gedy a rozsdamentes acélt használt a VINCENT nagyítós tükör esetében, így nyugodtan használhatjuk vizes környezetben, nem esik bántódása. A termék IP42-es érintés védelemmel van ellátva, amely azt jelenti hogy védett a függőlegesen csöpögő víz ellen. Továbbá a Gedy VINCENT fürdőszobai tükör 5x nagyításra képes, így garantáltan olyan precízen fogunk tudni sminkelni, szépítkezni, amennyire csak szeretnénk.

  Fontos azt is megemlíteni a Gedy VINCENT nagyítós fali tükör kapcsán, hogy tudjuk állítani, milyen szögből szeretnénk benne megtekinteni magunkat, ezzel is megkönnyítve hétköznapjainkat.

  A Gedy VINCENT nagyítós fürdőszobai fali tükör állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: rozsdamentes acél, tükör

  Szín: króm

  Méret: Ø 25 x 12/36 cm

  Cikkszám: 2118-13

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Nora fogmosópohár

  Ár: 6 700 Ft

  Fiore zuhanyakasztó 12 db

  Ár: 5 100 Ft

  Genziana WC kefe tartó

  Ár: 11 500 Ft

  Maldive fürdőszobai kapaszkodó 135°

  Ár: 61 400 Ft