vesuvio falra rogzitheto wc papirtarto fedovel
vesuvio falra rogzitheto wc papirtarto fedovel
GEDY S.p.A

Vesuvio WC papír tartó fedővel

5 500 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy VESUVIO termékcsalád darabjai nem csak kinézetükben, de fel szerelésükben is eltérnek a többi hasonlóan falra szerelhető kiegészítőktől. A VESUVIO termékeket vákuumos tapancsokkal lehet egyszerűen felrögzíteni a falra, így se fúrni, se ragasztani nem kell külön.

A VESUVIO termékcsalád igen széles választékkal rendelkezik, így szappantartót, törölközőtartót és akár akasztókat is találunk köztük. Mindegyik termék megjelenésében fellelhető egy kis kampó, így ezt a kampót tekinthetjük a VESUVIO termékcsalád sajátosságának is.

A VESUVIO WC papír tartó anyaga termoplasztikus gyanta, így nem kell féltenünk a nedves, párás fürdőszobai körülményektől.

A VESUVIO WC papír tartó két különböző kivitelben kapható. Van egy fedeles és egy nem fedeles változata is. A fedeles változata kicsit diszkrétebb megjelenésű fedelének köszönhetően.

A VESUVIO termékcsalád bármilyen stílusú fürdőszobában tökéletes helyen van, hiszen színe fehér, így nem fog elütni semmilyen csempétől vagy bútortól.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
VS25-02
Szín
Fehér
Méret
15 x 3 x 17 cm
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...