tube ebresztoora sotetbarna
tube ebresztoora sotetbarna
tube ebresztoora sotetbarna
tube ebresztoora sotetbarna
Karlsson

Tube ébresztőóra sötétbarna

24 900 Ft
Szín
Szín:   Sötétbarna
Natúr
Sötétbarna
Fekete
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Karlsson-kollekcióból a TUBE ébresztőórák számítanak az egyik abszolút favoritnak, és ez nem véletlen. Minimalista, de mégis egyedi és szemet gyönyörködtető modern dizájnnal rendelkezik, melyet bármilyen hálószobába, nappaliba vagy irodába stílusosan el tudunk helyezni. 

Akkor is van választási lehetőségünk a TUBE ébresztőóráknál, amikor arról van szó, mikor világítson. 3 opció közül tudunk választani: állandóan világítson, érintésre, vagy csak akkor, amikor hangot adunk ki a szobában (pl. beszélgetünk vagy sétálunk). Utóbbi két opció rendkívül energiatakarékos választás. 

A Karlsson TUBE ébresztőóra rendkívül okos, és több funkciója is van, melyek hasznunkra válhatnak. Megmutatja nekünk az aktuális időt, dátumot, hőmérsékletet, és mindemellett még ébresztőóraként is funkcionál. 

Egy USB kábel is mellékelve van a Karlsson TUBE óránk mellé a csomagolásban, hiszen ezzel is tudjuk működtetni, de ha nem szeretnénk a kábelvezetéssel bajlódni, vagy nem kockáztatunk, hogy áramszünet esetén ne ébresszen minket az óra, akkor 3db AAA elemet is belehelyezhetünk (csomagolás nem tartalmazza). 

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA5654DW
Szín
Sötétbarna
Méret
21 x 9 cm
Anyag
Furnér

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...