20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Torpedo szappanadagoló 600 ml fehér

  GEDY S.p.A

  Torpedo szappanadagoló 600 ml fehér

  Elérhető színek:
  8.100 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Fehér

  Méret: 11 x 9,5 x 19,5 cm

  Cikkszám: 2094-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

  A TORPEDO szappanadagoló is egy ilyen szappanadagoló. Űrtartalma 600 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre, közösségi mosdókba is lehet rakni. Van egy kisebb, 300 ml űrtartalmú kivitele is.

  Anyaga termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

  Színe fehér a TORPEDO szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Szappan tartálya áttetsző, így akár dekorelemként is szolgálhat, ha valami színesebb szappant tervezünk belerakni.

  Falra szerelhető a TORPEDO szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

  A TORPEDO szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín. fehér

  Méret: 11 x 9,5 x 19,5 cm

  Cikkszám: 2094-02

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Pyxis szappantartó

  Ár: 3 700 Ft

  Eros fali dupla akasztó fekete

  Ár: 6 500 Ft

  Strüdel zuhanyfüggöny 180x200

  Ár: 5 600 Ft

  Naomi fogmosópohár szürke

  Ár: 3 400 Ft