torpedo szappanadagolo 300 ml krom
torpedo szappanadagolo 300 ml krom
GEDY S.p.A

Torpedo szappanadagoló 300 ml króm

13 000 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

A TORPEDO szappanadagoló is egy ilyen szappanadagoló. Űrtartalma 300 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre, közösségi mosdókba is lehet rakni. Van egy nagyobb, 600 ml űrtartalmú kivitele is.

Anyaga termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

Színe fehér vagy króm a TORPEDO szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Szappan tartálya áttetsző, így akár dekorelemként is szolgálhat, ha valami színesebb szappant tervezünk belerakni.

Falra szerelhető a TORPEDO szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

A TORPEDO szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Anyag: termoplasztikus gyanta

Szín: króm

Méret: 9 x 8,6 x 16 cm

Cikkszám: 2093-13

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2093-13
Szín
Fehér

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...