SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Torpedo szappanadagoló 300 ml króm

  GEDY S.p.A

  Torpedo szappanadagoló 300 ml króm

  Elérhető színek:
  13.000 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Fehér

  Méret: 9 x 8,6 x 16 cm

  Cikkszám: 2093-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

  A TORPEDO szappanadagoló is egy ilyen szappanadagoló. Űrtartalma 300 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre, közösségi mosdókba is lehet rakni. Van egy nagyobb, 600 ml űrtartalmú kivitele is.

  Anyaga termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

  Színe fehér vagy króm a TORPEDO szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Szappan tartálya áttetsző, így akár dekorelemként is szolgálhat, ha valami színesebb szappant tervezünk belerakni.

  Falra szerelhető a TORPEDO szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

  A TORPEDO szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín: króm

  Méret: 9 x 8,6 x 16 cm

  Cikkszám: 2093-13

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Nexio fali szappanadagoló matt króm

  Ár: 22 900 Ft

  Shark szappanadagoló fehér

  Ár: 13 300 Ft

  Torpedo szappanadagoló 300 ml fehér

  Ár: 7 300 Ft

  Otto fali szenzoros szappanadagoló fehér

  Ár: 16 500 Ft