tonga dupla torolkozotarto fekete
tonga-dupla-torolkozotarto-fekete
tonga-dupla-torolkozotarto-fekete-meret
tonga-fali-termekek-fekete
GEDY S.p.A

Tonga dupla törölközőtartó fekete

12 200 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fehér
Fekete
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy gyártónak igen sokszínű termékcsaládjai vannak. Az egész fürdőszobát tele tudjuk rakni a tökéletes termékeivel, amik igen széles választékban találhatóak. 

A TONGA termékcsaládban túlnyomó többségben fali kiegészítők vannak, amik fürdőszobába és mellékhelyiségbe egyaránt rakhatóak. Nagy választéka van, hiszen sokféle termék található benne mindenféle színben. Természetesen mindegyik szín letisztult, így nem kell attól tartani, hogy nem fog beleilleni a már meglévő fürdőszobai berendezésbe.

Vannak termékek a TONGA választékában, amelyek csak rozsdamentes acél anyagból készültek, így megjelenésük kissé rideg, de modern. Letisztult vonalvezetésük van és egyszerű kinézetük.

Ilyen termékek, a legnagyobb számban kapható, TONGA törölközőtartók is. Mindenféle kivitelben kaphatóak. Van, ami nagyobb törölközőhöz van, van, ami kéztörlőhöz való és van köztük dupla részes is. Kedvünkre válogathatunk köztük.

A TONGA törölközőtartókat nyugodtan tudjuk variálni a TONGA többi termékével, akár kombinálhatjuk is a színeket, hogy egy igazán összetett kompozíciót hozzunk létre.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
TO23-14
Szín
Fekete
Méret
4,7 x 39,1 x 5,8 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...