sunburst faliora l arany
sunburst faliora l arany
sunburst faliora l arany
sunburst faliora l arany
Karlsson

Sunburst falióra L arany

37 900 Ft
Szín
Szín:   Aranysárga
Ezüst
Fekete
Aranysárga
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Ez egy óra? Végülis igen, de a Karlsson SUNBURST névre keresztelt látványos faliórája sokkal több ennél. Annyira egyedi és gyönyörű látványt visz szobáinkba a SUNBURST dekoróra, hogy képes arra, hogy mindenkit azonnal lenyűgözzön!

Nevéhez hűen a SUNBURST óra egy Napkitörés látványával és erejével dekorálja otthonunk bármely pontját. Formavilága egy Napkitörést ábrázol, melyben a számlap és a mutatók a Nap, a kristályok pedig a részecskék, melyek elszakadtak a csillagtól. 

Különleges vonása SUNBURST falióránknak, hogy a rajta található kristályokra emlékeztető elemek csillogást, luxust visznek nappalinkba, hálószobánkba, irodánkba. Ennek a prémium megjelenésnek köszönhetően mindig örömmel fogunk ránézni a Karlsson kivételesen gyönyörű órájára!

Sikerének köszönhetően a Karlsson úgy döntött, hogy a SUNBURST dekorórát több méretben és színben is elkészíti, hogy minél több stílust és otthont szebbé tehessünk ezzel a varázslatos órával! Így elérhető az óra arany, ezüst és fekete színben, illetve 30 és 50 cm átmérőjű kivitelezésben is, hogy minden falat látványosan dekorálhassunk vele!

Egy mégis közös az összes SUNBURST órában: méretüktől és színüktől függetlenül úgy lettek megálmodva, hogy mutatójuk mindig kontrasztban legyen mind színben, mind térben a számlaptól, így mindamellett, hogy varázslatosan dekorál, rendkívül egyszerű lesz leolvasni falióránkról az időt.

A Karlsson mindig fontosan találta, hogy termékei ne csak dekoratívak, hanem praktikusak is legyenek, ezért a SUNBURST faliórájukon található legnagyobb kristályok jelölik az órákat, a kisebbek segítségével pedig könnyen meg tudjuk mondani percre a pontos időt, így soha többé nem fogunk elkésni sehonnan. 

Anyag: acél

Szín: arany

Méret: 50⌀ cm

Cikkszám: KA4859GD

Gyártó: Karlsson

Elem: 1 db AA elem (csomag nem tartalmazza)

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA4859GD
Szín
Aranysárga

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...