20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Stowit ékszertartó natúr, fehér
  Stowit ékszertartó natúr, fehér
  Stowit ékszertartó natúr, fehér
  Stowit ékszertartó natúr, fehér
  Stowit ékszertartó natúr, fehér
  Stowit ékszertartó natúr, fehér

  UMBRA

  Stowit ékszertartó natúr, fehér

  Elérhető színek:
  31.800 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Fa

  Anyag: Fém

  Szín: Fehér

  Szín: Natúr

  Méret:  26 x 22,2 x 12,1 cm

  Cikkszám: 290245-668

  Gyártó: UMBRA

  Termék Információk

  Az Umbra STOWIT ékszertartó doboza egy különleges darab, melyben rendezetten tárolhatjuk ékszereinket. A STOWIT ékszertartó dobozzal megszűnik a probléma, hogy a lakás különböző pontján helyezzük el a levett ékszereinket, és utána nem találjuk meg.

  Az igényesen kialakított STOWIT ékszertartók segítenek abban, hogy szépen egy helyen tartsuk a kedvenc darabokat, így a reggeli készülődés is gyorsabbá válik általa.

  Kifinomult, elegáns és praktikus kiegészítő, mely nem hiányozhat egyetlen hölgy otthonából sem. A STOWIT ékszertartó doboznak három különböző méretű fiókra van, így kényelmesen különválogathatjuk és rendezhetjük fülbevalóinkat, gyűrűinket, karkötőinket és egyéb ékszereinket. A gyártó a felső fiókba rejtette a gyűrűtartót.

  Az elegáns design, a modern formavilág és minőségi anyaghasználat jellemzi a STOWIT ékszerdobozt, mely kis rekeszeivel rendkívül praktikus lakberendezési kiegészítő. A STOWIT látványában elvarázsol minket, változatos színvilágának köszönhetően mindenki megtalálja az otthonával harmonizáló színkombinációt.

  A STOWIT ékszertartó doboz belseje puha szövettel van bélelve, ami megakadályozza hogy az ékszerek sérüljenek, karcolódjanak. Az ékszerdoboz tetején lévő tálca segít abban, hogy a gyakran használt ékszerek és kiegészítők mindig szem előtt legyenek.

  A STOWIT ékszertartó három színben érhető el, a fehér-natúr, fehér-szürke, dió-fekete, illetve két méretben választható.

  Anyag: fa, fém

  Szín: fehér, natúr

  Méret:  26 x 22,2 x 12,1 cm

  Cikkszám: 290245-668

  Gyártó: Umbra

  Ajánlott termékek

  Hub álló ruhafogas fehér, natúr

  Ár: 48 900 Ft