20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Stowit ékszertartó fehér, nikkel
  Stowit ékszertartó fehér, nikkel
  Stowit ékszertartó fehér, nikkel
  Stowit ékszertartó fehér, nikkel

  UMBRA

  Stowit ékszertartó fehér, nikkel

  Elérhető színek:
  31.800 Ft25.900 Ft
  Eredeti árAkciós ár

  Kifutó termék!

  Utolsó 4 db akciós!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Fém

  Anyag: Fa

  Szín: Fehér

  Szín: Szürke

  Méret:  26 x 22,2 x 12,1 cm

  Cikkszám: 290245-670

  Gyártó: UMBRA

  Termék Információk

  Az Umbra STOWIT ékszertartó doboza egy különleges darab, melyben rendezetten tárolhatjuk ékszereinket. A STOWIT ékszertartó dobozzal megszűnik a probléma, hogy a lakás különböző pontján helyezzük el a levett ékszereinket, és utána nem találjuk meg.

  Az igényesen kialakított STOWIT ékszertartók segítenek abban, hogy szépen egy helyen tartsuk a kedvenc darabokat, így a reggeli készülődés is gyorsabbá válik általa.

  Kifinomult, elegáns és praktikus kiegészítő, mely nem hiányozhat egyetlen hölgy otthonából sem. A STOWIT ékszertartó doboznak három különböző méretű fiókra van, így kényelmesen különválogathatjuk és rendezhetjük fülbevalóinkat, gyűrűinket, karkötőinket és egyéb ékszereinket. A gyártó a felső fiókba rejtette a gyűrűtartót.

  Az elegáns design, a modern formavilág és minőségi anyaghasználat jellemzi a STOWIT ékszerdobozt, mely kis rekeszeivel rendkívül praktikus lakberendezési kiegészítő. A STOWIT látványában elvarázsol minket, változatos színvilágának köszönhetően mindenki megtalálja az otthonával harmonizáló színkombinációt.

  A STOWIT ékszertartó doboz belseje puha szövettel van bélelve, ami megakadályozza hogy az ékszerek sérüljenek, karcolódjanak. Az ékszerdoboz tetején lévő tálca segít abban, hogy a gyakran használt ékszerek és kiegészítők mindig szem előtt legyenek.

  A STOWIT ékszertartó három színben érhető el, a fehér-natúr, fehér-szürke, dió-fekete, illetve két méretben választható.

  Anyag: fa, fém

  Szín: fehér, szürke

  Méret:  26 x 22,2 x 12,1 cm

  Cikkszám: 290245-670

  Gyártó: Umbra

  Ajánlott termékek

  Hangtime falióra fehér, natúr

  Ár: 22 500 Ft

  Sinkin Multi edényszárító

  Ár: 14 900 Ft

  Buddy flexibilis konyhai tartó fehér

  Ár: 3 700 Ft 2 500 Ft