SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Snapper szappanadagoló 450 ml

  GEDY S.p.A

  Snapper szappanadagoló 450 ml

  Elérhető színek:
  3.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Fehér

  Méret: 10 x 8 x 16,4 cm

  Cikkszám: 2092-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

  A SNAPPER szappanadagoló is egy ilyen szappanadagoló. Űrtartalma 450 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre, közösségi mosdókba is lehet rakni.

  Anyaga termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

  Színe fehér a SNAPPER szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Szappan tartálya áttetsző kék, így akár dekorelemként is szolgálhat, ha valami színesebb szappant tervezünk belerakni.

  Falra szerelhető a SNAPPER szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

  A SNAPPER szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín: fehér

  Méret: 10 x 8 x 16,4 cm

  Cikkszám: 2092-02

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Yannis műanyag szék fekete

  Ár: 39 700 Ft

  Vesuvio fali kétkaros akasztó

  Ár: 5 600 Ft

  Amelie WC kefe tartó

  Ár: 20 200 Ft