snapper szappanadagolo 450 ml
snapper szappanadagolo 450 ml
GEDY S.p.A

Snapper szappanadagoló 450 ml

3 900 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

A SNAPPER szappanadagoló is egy ilyen szappanadagoló. Űrtartalma 450 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre, közösségi mosdókba is lehet rakni.

Anyaga termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

Színe fehér a SNAPPER szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Szappan tartálya áttetsző kék, így akár dekorelemként is szolgálhat, ha valami színesebb szappant tervezünk belerakni.

Falra szerelhető a SNAPPER szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

A SNAPPER szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Anyag: termoplasztikus gyanta

Szín: fehér

Méret: 10 x 8 x 16,4 cm

Cikkszám: 2092-02

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2092-02
Szín
Fehér
Méret
10 x 8 x 16,4 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...