seventy furdoszobai szemetes petrolkek
seventy furdoszobai szemetes petrolkek
GEDY S.p.A

Seventy fürdőszobai szemetes petrolkék

7 600 Ft
Szín
Szín:   Petrolkék
Akvamarinkék
Petrolkék
Világoskék
Szürke
Bézs
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Ha lekerekített, játékos formákat szeretnénk csempészni otthonunkba, fürdőszobánkba, akkor nem is kell tovább keresgélni, ugyanis a Gedy SEVENTY fürdőszobai tartozékaira ezek a tulajdonságok a legjellemzőbbek! 

Annak érdekében, hogy összhangot teremthessünk fürdőszobánkban, a Gedy többféle terméket is szentelt a SEVENTY termékcsaládnak, így tudunk válogatni elektromos fogkefének való fogmosópohár, fürdőszobai rendszerező, fogmosópohár, tükrös fürdőszobai rendszerező, szappanadagoló, WC kefe tartó, fürdőszobai hulladékgyűjtő és szappantartó közül. 

Hasonlóan a Gedy RAINBOW termékeihez, a SEVENTY fürdőszobai kiegészítők is rengeteg színben elérhetők számunkra, így tökéletesen tudunk játékos vagy komolyabb, modern hangulatot is teremteni fürdőszobánkban, a Gedy teljesen ránk bízta, melyik utat választjuk a SEVENTY termékeivel! 

A SEVENTY fürdőszobai hulladékgyűjtő esztétikus megjelenésén túl praktikus is, mégpedig azért, mert segít számunkra a fürdőszobai rend és tisztaság fenntartásában azzal, hogy diszkréten tárolja a szemetet! Továbbá mivel a Gedy SEVENTY fürdőszobai hulladékgyűjtője viszonylag kicsi (a többi hulladékgyűjtőhöz képest), így kisebb helyeken is elfér, nem lesz útban, de mégis segít nekünk fürdőszobánk tisztán tartásában! 

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A Gedy SEVENTY fürdőszobai hulladékgyűjtő állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
6309-65
Szín
Petrolkék
Méret
20 x 20 x 24,6 cm
Anyag
Műgyanta

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...