romance fali fogmosopohar
romance fali fogmosopohar
romance fali fogmosopohar
GEDY S.p.A

Romance fali fogmosópohár

12 900 Ft
15 400 Ft
-16%
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy ROMANCE fogmosópohara visszarepít minket a régi időkbe, egyenesen a romantika korszakába.

Megjelenése igazán elegáns a ROMANCE fogmosópohárnak, amihez bronz színe is hozzájárul. Bronz színe tökéletes harmóniában áll fehér üvegével.

Anyaga króm és üveg a ROMANCE fogmosópohárnak, így nem kell attól tartani, hogy a nedves, párás környezetben idővel tönkremenne a tartó.

A ROMANCE termékcsalád választéka elég széles, hiszen nem csak fontosabb fürdőszobai kiegészítők, de több fajta akasztó és törölközőtartó is található benne. Mindegyik termék bronzos, elegáns külsővel lett ellátva.

Fúrással és ragasztással is rögzíthető a ROMANCE fogmosópohár. Ragasztó külön vásárolható a termékhez. A ragasztót ezen az oldalon megtaláljuk: https://silentdesign.hu/termek/ragaszto-3-ml. Terhelhetősége 10 kg.

A ROMANCE termékcsaláddal felszerelt fürdőszobában igazán királyi hangulat fog uralkodni.

Anyag: króm, üveg

Szín: bronz

Méret: 7,4 x 11,4 x 11,5 cm

Cikkszám: 7510-44

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
7510-44
Szín
Bronz
Méret
7,4 x 11,4 x 11,5 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...