rainbow wc kefe tarto wc papir tartoval feher
rainbow wc kefe tarto wc papir tartoval feher
GEDY S.p.A

Rainbow WC kefe tartó WC papír tartóval fehér

30 700 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Átlátszó
Átlátszó/Petrolkék
Átlátszó/Világoskék
Átlátszó/Galambszürke
Fehér/Átlátszó
Átlátszó/Zöld
Átlátszó/Kék
Piros/Átlátszó
Átlátszó/Szürke
Átlátszó/Világosszürke
Fekete/Átlátszó
Fehér/Átlátszó
Átlátszó/Galambszürke
Átlátszó/Világosszürke
Narancssárga/Átlátszó
Ezüst/Átlátszó
Lila/Átlátszó
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Nevéhez hűen a RAINBOW fürdőszobai termékek esetében mindenféle árnyalatú szín közül tudunk válogatni, hogy megtalálhassuk a számunkra és fürdőszobánk számára legdekoratívabbat, legszebbet! Nem véletlen, hogy a RAINBOW termékek a Gedy bestseller-ei közé tartoznak! 

A Gedy a RAINBOW WC kefe tartót WC papír tartóval, mint az összes többi RAINBOW terméket, üveghatású műgyantából készítette, melynek stilisztikai előnyén túl praktikai haszna is van: ha esetleg gyerek vagy bárki ellökné bármely RAINBOW fürdőszobai tartozékunkat, az sokkal strapabíróbb, mintha üvegből lenne, így sokkal biztonságosabb használni az összes Gedy RAINBOW fürdőszobai terméket!

A RAINBOW WC kefe tartó WC papír tartóval fürdőszobai kiegészítő, attól függően, melyik színűt választjuk, elegánsan, játékosan, modernül is dekorálhatja fürdőszobánkat! További előnye, hogy magas diszkréciót nyújt, hiszen magas falának és kialakításának köszönhetően eltakarja a látni nem kívánt részeket. 

Amitől az egyik, ha nem a legkülönlegesebb RAINBOW termék a WC kefe tartó WC papír tartóval, az az, hogy multifunkcionális, hiszen a Gedy termékének felső részén kényelmesen el tudjuk helyezni a WC papírt, hogy az mindig kéznél lehessen! 

A Gedy RAINBOW fürdőszobai termékfelhozatal esetében nem csak a színválaszték hatalmas, amely termékenként akár 15-16 színvariációt is jelenthet, de egy egész fürdőszobát fel tudunk ruházni RAINBOW fürdőszobai termékekkel, ugyanis minden funkciót betöltenek!

Így kapható nálunk RAINBOW fogmosópohár, álló WC kefe tartó WC papír tartóval, fürdőszobai akasztó, kétágú fürdőszobai akasztó, papírhulladék gyűjtő, álló törölközőtartó, szappanadagoló, téglalap alakú papírzsebkendő tároló, négyzet alakú papírzsebkendő tároló, fürdőszobai rendszerező, WC kefe tartó és szappantartó is! 

Ahogy az az előző bekezdésből kiderült, a Gedy minden igényt kielégít, amikor a RAINBOW fürdőszobai termékeiről van szó, ugyanis minden fürdőszobai használati tárgynak találunk egy RAINBOW megfelelőt!

A legcsodásabb az egészben az, hogy tudunk gyönyörű összhangot festeni fürdőszobánkban úgy is, ha ugyanolyan Gedy RAINBOW fürdőszobai kiegészítőket veszünk, de úgy is, ha merünk bátrabbak lenni, és variáljuk a színeket, hogy valami igazán egyedit teremthessünk otthonukban!

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjankat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A Gedy RAINBOW WC kefe tartó WC papír tartóval termék állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Anyag: üveghatású műgyanta, rozsdamentes acél

Szín: fehér

Méret: 25,9 x 16 x 58,8 cm

Cikkszám: RA32-22

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
RA32-22
Szín
Fehér
Szín
Átlátszó

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...