rainbow akaszto attetszo piros
rainbow akaszto attetszo piros
rainbow akaszto attetszo piros
rainbow akaszto attetszo piros
rainbow akaszto attetszo piros
GEDY S.p.A

Rainbow akasztó áttetsző piros

2 700 Ft
Szín
Szín:   Piros/Átlátszó
Galambszürke
Fehér/Átlátszó
Átlátszó/Zöld
Átlátszó/Kék
Piros/Átlátszó
Szürke
Világosszürke
Fekete/Átlátszó
Fehér
Átlátszó/Galambszürke
Átlátszó/Világosszürke
Narancssárga/Átlátszó
Ezüst/Átlátszó
Lila/Átlátszó
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Nevéhez hűen a RAINBOW fürdőszobai termékek esetében mindenféle árnyalatú szín közül tudunk válogatni, hogy megtalálhassuk a számunkra és fürdőszobánk számára a legszebbet! Nem véletlen, hogy a RAINBOW termékek a Gedy bestseller-ei közé tartoznak!

A Gedy a RAINBOW akasztót, mint az összes többi RAINBOW terméket, üveghatású műgyantából készítette, melynek stilisztikai előnyén túl praktikai haszna is van: ha esetleg nagyobb lendülettel vagy kevesebb odafigyeléssel akasztunk rá dolgokat, akkor is sokkal strapabíróbb, mintha üvegből lenne, így nem lesz baja Gedy RAINBOW akasztónak!

A RAINBOW akasztó, attól függően, melyik színűt választjuk, elegánsan, játékosan, modernül is dekorálhatja fürdőszobánkat! További előnye, hogy egyszerre több törölközőt, köntöst, fürdőköpenyt, vagy bármit akaszthatunk rá, hiszen 2 kg-ig terhelhető, és azokat garantáltan stílusosan fogja megjeleníteni!

A Gedy RAINBOW fürdőszobai termék felhozatal esetében nem csak a színválaszték hatalmas, amely termékenként akár 15-16 színvariációt is jelenthet, de egy egész fürdőszobát fel tudunk ruházni RAINBOW fürdőszobai termékekkel, ugyanis minden funkció betöltésére találunk egy terméket!

Így kapható nálunk RAINBOW fogmosópohár, álló WC kefe tartó WC papír tartóval, fürdőszobai akasztó, kétágú fürdőszobai akasztó, papírhulladék gyűjtő, álló törölközőtartó, szappanadagoló, téglalap alakú papírzsebkendő tároló, négyzet alakú papírzsebkendő tároló, fürdőszobai rendszerező, WC kefe tartó és szappantartó is!

Ahogy az az előző bekezdésből kiderült, a Gedy minden igényt kielégít, amikor a RAINBOW fürdőszobai termékeiről van szó, ugyanis minden fürdőszobai használati tárgynak találunk egy RAINBOW megfelelőt! A legcsodásabb az egészben az, hogy tudunk gyönyörű összhangot festeni fürdőszobánkban úgy is, ha ugyanolyan Gedy RAINBOW fürdőszobai kiegészítőket veszünk, de úgy is, ha merünk bátrabbak lenni, és variáljuk a színeket, hogy valami igazán egyedit teremthessünk otthonukban!

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjankat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A Gedy RAINBOW akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A RAINBOW akasztó felszerelése igazi gyerekjáték lesz, hiszen nem kell fúrni simán fel lehet ragasztani. Mind a szimpla- mind a dupla RAINBOW akasztó öntapadós, így másodpercek alatt fent is lehet a falon az új akasztónk.

Anyag: termoplasztikus gyanta

Szín: piros, átlátszó

Méret: 4,3 x 3,4 x 6,5 cm

Cikkszám: RA27-06

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
RA27-06
Szín
Piros
Szín
Átlátszó

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...