pultba epitheto szappanadagolo 340 ml
pultba epitheto szappanadagolo 340 ml
pultba epitheto szappanadagolo 340 ml
GEDY S.p.A

Pultba építhető szappanadagoló 340 ml

15 700 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy kitalált egy elegáns pultba építhető szappanadagolót, ami igen elegáns és letisztult külsővel rendelkezik. Igazán egyedi ötlet, hiszen nem foglal sok helyet, így igen helytakarékos.

A pultba építés egyszerű csak szükség van egy 25,5 mm átmérőjű furatra, amibe egyszerűen bele tudjuk tenni a szappanadagolót és utána hosszú ideig fogja onnan díszíteni a fürdőszobánkat. A pult vastagsága viszont nem lehet több mint 20 mm, hogy a terméket be lehessen építeni.

Színe króm a szappanadagolónak, így bármilyen stílusú is legyen a fürdőszoba biztosan beleillik majd a pultba építhető szappanadagoló.

A pultba építhető szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Bármilyen folyékony szappannal működik a pultba építhető szappanadagoló.

Űrtartalma a pultba építhető szappanadagolónak 340 ml.

Anyag: sárgaréz, termoplasztikus gyanta

Szín: króm

Méret: 5,7 x 11,5 x 25,5 cm

Cikkszám: 2084-13

Gyártó: Gedy S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2084-13
Szín
Króm
Méret
5,7 x 11,5 x 25,5 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...