prisma ekszertarto allvany matt sargarez
umbra-prisma-matt-sargarez-ekszertarto-allvany-ekszertarto-gyurutarto-ajandek-noknek
umbra-prisma-matt-sargarez-ekszertarto-design-allvany-ekszertarto-gyurutarto-ajandek-noknek-lakberendezes
umbra-prisma-matt-sargarez-ekszertarto-design-allvany-ekszertarto-gyurutarto-ajandek-noknek
prisma ekszertarto allvany matt sargarez
prisma ekszertarto allvany matt sargarez
prisma ekszertarto allvany matt sargarez
prisma ekszertarto allvany matt sargarez
prisma ekszertarto allvany matt sargarez
UMBRA

Prisma ékszertartó állvány matt sárgaréz

12 990 Ft
Szín
Szín:   Matt rézsárga
Matt rézsárga
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A PRISMA ékszerállvány magasba nyúló, esztétikus, keskeny piramisformát öltő, matt sárgaréz huzalozású funkcionális dekoráció. Az ékszertartó alján egy puha anyaggal bevont kis tálca található az apróbb ékszereknek, gyűrűknek, fülbevalóknak, a piramis formán belül pedig dupla összekötő huzal tartja a ráakasztott fülbevalókat, karkötőket.

A PRISMA ékszertartó állvány egy nagyon elegáns bemutatása az ékszereknek, melyet a komódra vagy a fürdőszoba pultra helyezve igazán mutatós és modern hatást kölcsönöz a helyiségünknek.

A PRISMA ékszerállványon a hosszabb nyakláncok helye a piramis csúcsánál található kereszt, ahonnan gyönyörűen esnek alá, körbevéve ezzel a matt sárgaréz piramist.

Az ékszertartó állvány magassága plusz térhatást ad, a környezetéből kiemelkedik, elegáns látványt nyújtva ezzel. Bárhol elhelyezve a mutatós matt sárgaréz dekrációt letisztult, funkcionális kiegészítője a lakásnak.

A PRISMA családba választható hozzá falitükör, képkeret, és ékszertartó tálca, mellyel kiegészíthetjük és tovább fokozhatjuk a praktikus és mutatós dekorációkat, mintegy műalkotást hozva létre vele.

Ha az ékszertartó állvány önmagában nem tenné teljessé az ajándékot, akkor együtt ez a szett már igazán hatásos és nagyvonalú meglepetés! 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
299485-221
Szín
Matt rézsárga
Méret
 14 x 14 x 36 cm
Anyag
Fém

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...