20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Prima Classe szék fehér

  GEDY S.p.A

  Prima Classe szék fehér

  Elérhető színek:
  74.800 Ft
  Termék ár

  Anyag: Alumínium

  Anyag: ABS műanyag

  Szín: Fehér

  Méret: 40,9 x 33,1 x 43,8 cm

  Cikkszám: 6072-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Minden helyzetben számíthatunk a Gedy PRIMA CLASSE fürdőszobai székre, mindig lehet támaszkodni rá, ha segítségre van szükségünk, illetve jelentősen megkönnyíti mindennapjainkat a fürdőszobában.

  A PRIMA CLASSE fürdőszobai kiegészítőinek legfontosabb tulajdonsága, hogy mindegyik rendelkezik TÜV minősítéssel, ami azt jelenti, hogy minden egyes PRIMA CLASSE terméket be tudunk illeszteni a mozgáskorlátozott felhasználóknak kialakított fürdőszobai vagy más helyiségekbe, illetve programokba.

  Ez persze azt is jelenti, hogy idősebb rokonainknak, szeretteinknek is hasznára válhat egy-egy PRIMA CLASSE kiegészítő, mint például a fürdőszobai kapaszkodó, stabil szék, lehajtható szék és törhetetlen tükör, ami mind jól jön, ha a hétköznapok megkönnyítésén gondolkozunk.

  A PRIMA CLASSE fürdőszobai termékek, így a PRIMA CLASSE szék is funkcionalitásán felül kialakításának és szemmel látható anyagi minőségének köszönhetően minden stílusú fürdőszobát ízlésesen dekorál. A PRIMA CLASSE szék gondoskodik arról, hogy biztonságosan le tudjunk ülni fürdőszobánkban, ugyanis 160 kg a terhelhetősége, továbbá kialakításának köszönhetően rendkívül nehéz felborítani

  A Gedy minden PRIMA CLASSE terméket olyan anyagból készített, amely nem korrodálódik víztől, azaz a legtöbb PRIMA CLASSE mozgáskorlátozottakra specializálódott fürdőszobai kiegészítő alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készült főleg, de természetesen sok termékükben ezen kettő anyagon felül is találhatunk még mást is.

  A PRIMA CLASSE szék állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: alumínium, ABS

  Szín: fehér

  Méret: 40,9 x 33,1 x 43,8 cm

  Cikkszám: 6072-02

  Gyártó: Gedy S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Margherita csúszásgátló 51x51 zöld

  Ár: 9 000 Ft

  Selina szappanadagoló

  Ár: 8 700 Ft

  Felce kétágú akasztó

  Ár: 5 000 Ft

  TENDENCE 07 kézi zuhanyfej

  Ár: 8 000 Ft