potty szemetes 5 l matt fekete
potty szemetes 5 l matt fekete
GEDY S.p.A

Potty szemetes 5 l fekete

16 700 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fehér
Fekete
Aranysárga
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy POTTY szemetese két méretben kapható. Kisebbik térfogata 3 liter, míg nagyobbik térfogata 5 liter.

A POTTY szemetes mindkét mérete 3 különböző színben kapható. Ezek a színek elegáns megjelenést kölcsönöznek a POTTY szemetesnek. Ez a három szín: arany, fekete, fehér.

A POTTY szemetes használata egyszerű, pedálját lenyomva fel is nyílik a teteje, így akár teli kézzel is könnyen tudjuk használni. Fedele lecsapódás gátlóval van ellátva, így sose fog nagy hangzavart kelteni visszazárása.

A POTTY szemetes anyaga rozsdamentes acél, ami nem csak manapság az egyik legnépszerűbb anyag, de ha vízzel találkozik nem fog elszíneződni.

Külsejének köszönhetően több helyen is tökéletes lehet a POTTY szemetes. Elegáns megjelenésével passzol az irodai környezetbe is, de kis méretének hála akár az íróasztalunk alatt is helyet kaphat. Vízállósága miatt egy fürdőszobai szemetesnek is választhatjuk.

Egyik méret se túl nagy, így a POTTY szemetest könnyen, bárhol el tudjuk helyezni.

Anyag: rozsdamentes acél

Szín: fekete

Méret: 20,6 x 26,8 x 27,5 cm

Cikkszám: 3309-14

Gyártó: Gedy S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
3309-14
Szín
Fekete

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...