pirenei falra szerelheto wc kefe tarto matt arany
pirenei falra szerelheto wc kefe tarto matt arany
pirenei falra szerelheto wc kefe tarto matt arany
pirenei falra szerelheto wc kefe tarto matt arany
pirenei falra szerelheto wc kefe tarto matt arany
GEDY S.p.A

Pirenei fali WC kefe tartó matt arany

23 900 Ft
Szín
Szín:   Matt aranyszín
Fekete
Króm
Fehér
Aranysárga
Matt aranyszín
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A GEDY PIRENEI termékcsalád fő alapanyaga a szatén üveg, ebből kifolyólag némi sejtelmességet, misztikusságot visz fürdőszobánk arculatába.

A GEDY PIRENEI WC kefetartóban a végtelenül elegáns szatén üveget az izgalmas matt arany (szálcsiszolt) foglalja keretbe. E két alapanyag kombinációjának a szüleménye az alábbi időtálló és rendkívül sikkes termék.

Lehetővé téve, hogy személyre szabhassuk a tartót, a vásárlás során 3 különböző szín közül is választhatunk. matt arany wc kefetartóval luxus megjelenést kölcsönözhetünk a  fürdőszobánknak.

Rohanó világunkban sokak számára az egyetlen lehetőséget némi énidő megteremtésére a fürdőszobában eltöltött pillanatok jelentik, ezért kifejezetten fontos annak ízlésünk szerinti berendezése, melyben a PIRENEI termékcsalád abszolút segítségünkre válhat.

A termék hibátlan állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A WC kefetartó fúrással rögzíthető a falra. Külön üvegbetét rendelhető a termékhez, törés vagy bármely jellegű probléma esetén.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
PI33-03-88
Szín
Matt aranyszín
Méret
8,5 x 10,9 x 36,5 cm
Anyag
Sárgaréz
Anyag
Króm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...