pirenei falra szerelheto szappanadagolo fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappanadagolo fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappanadagolo fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappanadagolo fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappanadagolo fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappanadagolo fenyes arany
GEDY S.p.A

Pirenei fali szappanadagoló fényes arany

16 500 Ft
Szín
Szín:   Aranysárga
Matt aranyszín
Króm
Fehér
Aranysárga
Fekete
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A GEDY PIRENEI termékcsalád fő alapanyaga a szatén üveg, ebből kifolyólag némi sejtelmességet, misztikusságot visz fürdőszobánk arculatába.

A PIRENEI szappanadagoló megalkotásánál a tervezők két fő szempontra fókuszáltak: egyszerre legyen a termék strapabíró és esztétikus. Ezeket figyelembe véve döntöttek a rendkívül elegáns szatén üveg és az időtálló hőre lágyuló műanyag, illetve a sárgaréz és króm mellett.

Annak érdekében, hogy a legkülönbözőbb fürdőszobákba is ugyanúgy beépíthető legyen, a szappanadagoló 6 színben is elérhető: az alábbi fényes arany szín remek választás az indusztriális stílusú helyiségekbe.

Rohanó világunkban sokak számára az egyetlen lehetőséget némi énidő megteremtésére a fürdőszobában eltöltött pillanatok jelentik, ezért kifejezetten fontos annak ízlésünk szerinti berendezése, melyben a PIRENEI termékcsalád abszolút segítségünkre válhat.

A termék hibátlan állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A szappanadagoló fúrással rögzíthető a falra. Külön üvegbetét rendelhető a termékhez, törés vagy bármely jellegű probléma esetén.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
PI81-87
Szín
Aranysárga
Méret
6,9 x 9,1 x 15,4 cm
Anyag
Szatén üveg
Anyag
Sárgaréz

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...