pirenei falra szerelheto akaszto 2 db matt arany
pirenei falra szerelheto akaszto 2 db matt arany
pirenei falra szerelheto akaszto 2 db matt arany
pirenei falra szerelheto akaszto 2 db matt arany
GEDY S.p.A

Pirenei fali akasztó 2 db matt arany

12 900 Ft
Szín
Szín:   Matt aranyszín
Króm
Fekete
Fehér
Aranysárga
Matt aranyszín
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A GEDY PIRENEI termékcsalád letisztult vonalaival és különleges alapanyagaival minden modern fürdőszoba főbb kiegészítője.

A cél a GEDY PIRENEI akasztó megalkotásánál egy olyan fürdőszobai kiegészítő tervezése volt, amely harmonizál a termékcsalád többi tagjával, illetve nehezebb tárgyak akasztását is lehetővé teszi.A WC papír tartó  modern és letisztult légkört varázsol fürdőszobánkba, arany színével pedig egy csipet luxust csempészhetünk a mindennapokba.

A termékcsalád arculatához híven, a 2 db-os akasztó is 4 színben kapható: az alábbi matt arany szín (szálcsiszolt) tökéletesen kiegészíti a már meglévő, ugyancsak arany színben pompázó PIRENEI termékeinket.

Rohanó világunkban sokak számára az egyetlen lehetőséget némi énidő megteremtésére a fürdőszobában eltöltött pillanatok jelentik, ezért kifejezetten fontos annak ízlésünk szerinti berendezése, melyben a PIRENEI termékcsalád abszolút segítségünkre válhat.

Az akasztó fúrással rögzíthető a falra.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
PI27-88
Szín
Matt aranyszín
Méret
2 x 3,3 x 5,3 cm
Anyag
Sárgaréz
Anyag
Króm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...