peony faliora fekete
peony faliora fekete
peony faliora fekete
peony faliora fekete
peony faliora fekete
Karlsson

Peony falióra fekete

32 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
Aranysárga
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Karlsson elegáns és szemet gyönyörködtető PEONY faliórája a leglátványosabb tűzijátékokra emlékeztet minket leginkább, és legalább olyan szinten dekorálja otthonunkat, mint ahogy a tűzijátékok az eget!

Az egyedi PEONY falióra rengeteg luxust sugároz magából, de mindez nem elég. Ha nagyon megtetszett nekünk ez a dizájn, akkor ajánljuk az EXTREME PEONY névre keresztezett dekorórát, aminek különlegessége, hogy 96 cm az átmérője a faliórának, ezzel a legnagyobb és leglátványosabb Karlsson faliórák közé tartozik!

Szemet kápráztató színkombinációja a PEONY órának szinte azonnal levesz mindenkit a lábáról, és bezárja magát szívünkbe. A feketét a lehető legelegánsabb módon ötvözték az arannyal, és alkották meg a rendkívül látványos és gyönyörű PEONY faliórát. 

A Karlsson PEONY falióránkat elég csak 1xAA elemmel működtetni (csomagolás nem tartalmazza). Dolgunk csupán annyi, hogy belehelyezünk egy ilyen elemet óránk hátuljába, feltesszük egy falra, ahol a leglátványosabban tudja dekorálni otthonunkat, és hagyjuk, hogy mindenkit lenyűgözzön. Kitűnő dekorációja nappalinknak, irodánknak vagy hálószobánknak. 

Két színben is kaphatók PEONY dekoróráink: feketében és aranyban. Annyi a különbség köztük, hogy inverzei egymásnak, tehát amíg az elsőnél a fekete a főszín, és a mutatók aranyak, addig a másiknál ez pont fordítva van. Továbbá fontos megjegyezni, hogy a normál PEONY órákból is kaphatók két különböző méretben nálunk, így mi is könnyen megtalálhatjuk az ízlésünknek leginkább megfelelőt!

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA5817BK
Szín
Fekete
Méret
45⌀
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...