penguin fali szappanadagolo
penguin fali szappanadagolo
penguin fali szappanadagolo
penguin fali szappanadagolo
penguin fali szappanadagolo
penguin fali szappanadagolo
penguin fali szappanadagolo
penguin fali szappanadagolo
UMBRA

Penguin fali szappanadagoló

9 790 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra PENGUIN fali szappanadagolója 443 ml folyadék befogadására képes. A PENGUIN fali szappanadagolója rendkívül modern és elegáns kivitelezésű termék, melyet bátran ajánlunk konyhákba és fürdőszobákba is. 

Az Umbra PENGUIN fali szappanadagolóba nemcsak szappan, hanem tusfürdő is tölthető, ezzel segítve a zuhanyzás, fürdést. Nevét a tervezőknek köszönheti, akik a PENGUIN fali szappanadagolónak egy pingvin alakot álmodtak.

Az Umbra PENGUIN fali szappanadagoló egy vékony függőleges átlátszó réssel rendelkezik, ezáltal könnyen utántölthető, mivel látszik, hogy a folyékony szappan/ tusfürdő mikor kezd kifogyni. A PENGUIN fali adagolót konyhába is bátran ajánljuk, mivel mosogatószerrel feltöltve a mosogatópultnak elegáns megjelenést kölcsönöz.

A PENGUIN fali szappanadagoló könnyen felhelyezhető a falra és nem fogjuk leverni sehonnan, nem lesz útban.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1016853-660
Szín
Fehér
Méret
23 x 9 x 8 cm
Anyag
Polikarbonát
Anyag
ABS

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...