papirtorlo tarto 2440 kek
papirtorlo tarto 2440 kek
GEDY S.p.A

Papírtörlőtartó 2440 kék

8 700 Ft
Szín
Szín:   Kék
Kék
Antracit
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy létrehozott pár terméket amiket akár nagyobb forgalmú terekbe, helyiségekbe is rakhatunk. Ilyen helyek például az iskolai termek, mosdók, irodák, irodaházak mosdói és még sok más ilyen hely.

A 2440 papírtörlő tartó is egy ilyen darab, hiszen mérete lehetővé teszi, hogy akár több törlő is kerüljön bele.

Anyaga termoplasztikus gyanta a 2440 papírtörlő tartónak, tehát strapabíró lesz a sok használat ellenére is, emellett ha hozzáérünk vizes kézzel sem lesz semmi baja, nem fog elszíneződni.

Használata egyszerű, hiszen lenti nyílásából könnyen tudjuk húzni a kéztörlőt, míg bele rakni is gyerekjáték lesz. A tartót lenyitva, könnyen bele tudjuk helyezni a törlőket. 200 db papírtörlő fér bele egyszerre, ami akár elég nagyobb forgalmú mosdók mellé is, ahol több ember is megfordul.

Két színben is kapható: kék és antracit. Mindkét szín igazán dekoratív, így nem csak funkcióiban lesznek hasznosak, de dekoratív elemei is lesznek a mosdóknak.

A hibátlan állapot megőrzésének érdekében kerüljük az erősen savas, maró hatású vegyszereket.

Anyag: termoplasztikus gyanta

Szín: kék

Méret: 26,5 x 11 x 29 cm

Cikkszám: 2440-11

Gyártó: GEDY S.p.A

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2440-11
Szín
Kék
Méret
26,5 x 11 x 29 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...