papirtorlo tarto 2426
papirtorlo tarto 2426
GEDY S.p.A

Papírtörlőtartó 2426

25 300 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy létrehozott pár terméket amiket akár nagyobb forgalmú terekbe, helyiségekbe is rakhatunk. Ilyen helyek például az iskolai termek, mosdók, irodák, irodaházak mosdói és még sok más ilyen hely.

A 2426 papírtörlő tartó is egy ilyen darab, hiszen mérete lehetővé teszi, hogy akár több törlő is kerüljön bele.

Anyaga termoplasztikus gyanta a 2426 papírtörlő tartónak, tehát strapabíró lesz a sok használat ellenére is, emellett ha hozzáérünk vizes kézzel sem lesz semmi baja, nem fog elszíneződni.

Használata egyszerű, hiszen lenti nyílásából könnyen tudjuk húzni a kéztörlőt, míg bele rakni is gyerekjáték lesz. A tartót lenyitva, könnyen bele tudjuk helyezni a törlőket vagy egy 15 cm átmérőjű gurigát. Annyi fér bele, ami akár elég nagyobb forgalmú mosdók mellé is, ahol több ember is megfordul. Van egy nagyobb méretű is, de abba guriga törlőt nem tudunk belehelyezni.

Fehér színben kapható, ami igazán dekoratív, így nem csak funkcióiban lesz hasznos, de dekoratív eleme is lesz a mosdóknak. Ehhez a külsőhöz a Gedy, szép piros felirat is hozzátesz.

Megjelenéséhez passzol a 2428 vagy 2429 WC papír tartó, így ha harmonikus összhangú termékeket szeretnénk elhelyezni választhatjuk ezeket is mellé.

A hibátlan állapot megőrzésének érdekében kerüljük az erősen savas, maró hatású vegyszereket.

Anyag: termoplasztikus gyanta

Szín: fehér

Méret: 28 x 18 x 25 cm

Cikkszám: 2426-02

Gyártó: GEDY S.p.A

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2426-02
Szín
Fehér
Méret
28 x 18 x 25 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...