panda bambusz torolkozotarto
panda bambusz torolkozotarto
GEDY S.p.A

Panda bambusz törölközőtartó

15 900 Ft
Szín
Szín:   Natúr
Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

PANDA falnak támasztható, létra formájú, különleges bambusz törölközőtartó a Gedy gyártótól.

A létra szabadon áll, így könnyen a falnak támasztva ráakaszthatjuk használt, vagy friss törölközőinket a PANDA törölközőtartóra.

Nem csak kizárólag törölközők tárolására alkalmas, a ház bármely pontján, stílusos megjelenésével lehet kiegészítő, vagy dekorációs elem a PANDA törölközőtartó.

Minden PANDA létra egyedi megjelenésű, a gyártási technológiának, és anyagának köszönhetően.

A Gedy fürdőszobai termékeket gyártó cég, úgy álmodta meg a PANDA bambusz létráját, hogy azon, természetes anyagából adódóan, repedések keletkezhetnek, melyek természetesen a használatában nem akadályozzák, csupán rusztikusságot, természetes közeget kölcsönöz a terméknek.

A létrán hat fok található, így bőven tudunk a PANDA törölközőtartóra dolgot akasztani.

A Gedy bambusz anyagú fürdőszobai kiegészítőivel, mint például a Bambú, vagy Afrodite termékcsalád, igazán természetes hatást tudunk kiakítani fürdőszobánknak.

Anyag: bambusz

Szín: natúr

Méret: 50 x 4 x 190 cm

Cikkszám: 1031-35

Gyártó: Gedy S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1031-35
Szín
Natúr
Méret
50 x 4 x 190 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...