orchos kerti faklya matt acel es fa
orchos kerti faklya matt acel es fa
orchos kerti faklya matt acel es fa
BLOMUS

Orchos kerti fáklya matt króm

21 900 Ft
Szín
Szín:   Matt krómszín
Matt krómszín
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus ORCHOS fáklyája kertünk vagy teraszunk hangulatos kiegészítője. Gyönyörű formájával, letisztult vonalaival és a kellemes, meleg tűz játékával kertünk legmutatósabb kiegészítője lesz. 

Az ORCHOS-t a Flöz Design kültérre tervezte, ezért az anyagválasztásnál figyelt arra, hogy időjárás álló és időtálló legyen. A fáklya rozsdamentes acélból készült, mely biztostja a termék magas minőségét és hosszú élettartalmát.

A Blomus ORCHOS kerti fáklyát ajánljuk a nyári estéken egy kellemes kerti összejövetelre, vagy akár a hétköznapokban is, mikor egy pillanatra megpihenünk a teraszon és megbeszéljük a nap eseményeit.

Az ORCHOS kerti fákylát kétféle krómozással, mattal és fényessel készítette el a Blomus, így kertünkben ezeket akár variálni is tudjuk egy kreatívabb összkép érdekében. 

A Blomus gondoskodott arról, hogy az ORCHOS fáklyát stabilan rögzíthessük, így a földbe bele lehet szúrni, továbbá fáklyatalp segítségével használhatjuk teraszon és erkélyen is.

Az ORCHOS kerti fáklya a Blomus 31032 cikkkszámú fáklya olajával vagy egyéb lámpaolajjal használható, mely esetén 8 órás égési idő garantált. 

Anyag: matt rozsdamentes acél, fa

Szín: matt króm

Méret: 150 x 7 x 7 cm

Űrtartalom: 300 ml

Cikkszám: 65007

Márka: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
65007
Szín
Matt krómszín
Méret
150 x 7 x 7 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...