BLOMUS

Orchos kerti fáklya fényes acél és fa

Elérhető színek (1)
1 db-tól17.442 Ft
Mennyiség Termék ár
db

Anyag: fényes rozsdamentes acél, fa

Szín:

Méret: 14,5 x 7 x 7 cm

Cikkszám: 65092

Gyártó: BLOMUS

Termék Információk

A Blomus ORCHOS fáklyája kertünk vagy teraszunk hangulatos kiegészítője. Gyönyörű formájával, letisztult vonalaival és a kellemes, meleg tűz játékával kertünk legmutatósabb kiegészítője lesz. 

Az ORCHOS-t a Flöz Design kültérre tervezte, ezért az anyagválasztásnál figyelt arra, hogy időjárás álló és időtálló legyen. A fáklya rozsdamentes acélból készült, mely biztostja a termék magas minőségét és hosszú élettartalmát.

A Blomus ORCHOS kerti fáklyát ajánljuk a nyári estéken egy kellemes kerti összejövetelre, vagy akár a hétköznapokban is, mikor egy pillanatra megpihenünk a teraszon és megbeszéljük a nap eseményeit.

Az ORCHOS kerti fákylát kétféle krómozással, mattal és fényessel készítette el a Blomus, így kertünkben ezeket akár variálni is tudjuk egy kreatívabb összkép érdekében. 

A Blomus gondoskodott arról, hogy az ORCHOS fáklyát stabilan rögzíthessük, így a földbe bele lehet szúrni, továbbá fáklyatalp segítségével használhatjuk teraszon és erkélyen is.

Az ORCHOS kerti fáklya a Blomus 31032 cikkkszámú fáklya olajával vagy egyéb lámpaolajjal használható, mely esetén 8 órás égési idő garantált. 

Anyag: fényes rozsdamentes acél, fa

Szín: fényes króm

Méret: 14,5 x 7 x 7 cm

Űrtartalom: 300 ml

Cikkszám: 65092

Márka: Blomus

Ajánlott termékek

Stripe díszpárna huzat kékesszürke 40x40

Ár: 15 867 Ft

Planto locsolókanna L rozsdamentes acél

Ár: 29 483 Ft

Tubo pedálos hulladékgyűjtő barna

Ár: 10 690 Ft

Nexio WC papir tartó L matt

Ár: 18 680 Ft