nona fuszernoveny tarto szurke
nona fuszernoveny tarto szurke
nona fuszernoveny tarto szurke
BLOMUS

Nona fűszernövény tartó kicsi szürke

13 600 Ft
Szín
Szín:   Szürke
Antracit
Szürke
Bézs
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Természetes és elegáns. Amikor a NONA fűszernövény tartóban a friss gyógynövények a nyers porcelánnal találkoznak, az eredmény a természetes elegancia lesz.

A Blomus NONA fűszernövény tartója lágy színei és minimalista alakjának köszönhetően belehelyezett növénnyel vagy anélkül is elegáns dekorációját képzi otthonunknak. 

A több, modern és kellemes érzést sugárzó színekben kapható NONA gyógynövény tartó természet közeli hatást kölcsönöz otthonunknak. A NONA füszernövénytartók két féle méretben érhetőek el a gyártónál.

A NONA felszínén található apró tökéletlenségekből adódóan minden darab egyedi.

Anyag: porcelán

Szín: szürke

Méret: 15 x 12,5 cm

Cikkszám: 65975

Márka: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
65975
Szín
Szürke

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...