SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ninfea fogmosópohár fehér

  GEDY S.p.A

  Ninfea fogmosópohár fehér

  Elérhető színek:
  10.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műgyanta

  Anyag: Bambusz

  Szín: Fehér

  Szín: Natúr

  Méret: 12,8 x 5,6 x 8,5 cm

  Cikkszám: 1398-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Igazi kuriózumot, egzotikumot szeretnénk fürdőszobánkba csempészni, de nem tudjuk hogyan? A Gedy NINFEA fürdőszobai kiegészítői lehetőséget adnak az űr betöltésére, ugyanis műgyantából és bambuszból készültek, melyek kombinációja igazán látványos és gyönyörködtető eredményt produkál fürdőszobánkban. Igazán kár volna kihagyni a Gedy NINFEA termékeit.

  A Gedy a NINFEA fogmosópoharat is varázslatossá tette, ugyanis a bambusz natúr színe és a fehérre festett műgyanta tökéletes összhangot alkot, sőt mi több, kialakításának köszönhetően könnyen hozzá tudunk férni fogkeféinket, könnyen tudjuk tárolni őket.

  A NINFEA fogmosópohárra még az is igaz, hogy magas anyagi minőségnek örvend, így nyugodtan használhatjuk vizes környezetben, fürdőszobában, mellékhelyiségben, garantáltan több éven keresztül olyan lesz NINFEA termékünk, mint újkorában.

  A NINFEA fürdőszobai termékek mindegyike fehér színben kapható, ezzel a színnel eleganciát képviselnek.

  Az összes NINFEA termék elérhető ilyen szép fehér színben érhető el, kivéve a rendszerező tálcát, ami csak bambuszból készült, így válogathatunk NINFEA fogmosópoharak, WC kefe tartók, szappantartók és szappanadagolók széles tárházából.

  Ha szeretnénk tökéletes összhangot teremteni, akkor is betudjuk tenni a NINFEA termékcsalád összes termékét fürdőszobánkba.

  A NINFEA rendszerező tálca állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: műgyanta, bambusz

  Szín: fehér, natúr

  Méret: 12,8 x 5,6 x 8,5 cm

  Cikkszám: 1398-02

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Ninfea rendszerező tálca

  Ár: 14 800 Ft

  Ninfea szappantartó fehér

  Ár: 10 400 Ft

  Ninfea WC kefe tartó fehér

  Ár: 28 700 Ft

  Ninfea szappanadagoló fehér

  Ár: 13 800 Ft