nexio torolkozotarto matt
nexio torolkozotarto matt
nexio torolkozotarto matt
nexio torolkozotarto matt
BLOMUS

Nexio törölközőtartó matt króm

38 900 Ft
39 900 Ft
-3%
Szín
Szín:   Matt krómszín
Matt krómszín
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus NEXIO törölközőtartója egyszerűen gyönyörű és elegáns. A maga letisztult formájával, csillogásával és egyszerűségével luxust varázsol fürdőszobánkba.

A rozsdamentes acélból készült NEXIO törölközőtartó azon felül, hogy, időtálló, vendégtörölközőinknek minimalista kialakításával bizonyított. Ez a tárolási megoldás lehetővé teszi, hogy a kis törülközők is nagy benyomást kelthessenek!

A NEXIO törölközőtartó karcsú, így helytakarékos megoldást kínál kisebb fürdőszobákba vagy irodai mosdókba is.

Kitűnő választás mindazoknak, akik nem szeretik a hivalkodást, de mégis elegáns fürdőszobai termékekkel szeretnék berendezni környezetüket. A divatos króm felületnek köszönhetően a termék high tech stílusával jómódot sugall. A rozsdamentes acél NEXIO törölközőtartó mellé bátran választhatunk fa, bőr, kő és puha szövet kiegészítőket, mert ezzel otthonosabbá, lágyabbá tehetjük az enteriört.

Nemcsak lakásunknak, de irodánknak is méltó kiegészítője, mert azt sugallja, hogy számunkra fontos a minőség, az igényesség, és ezzel érte el célját a Nexio formavilág tervezője. A Stotz-Designnak az volt a a célja a Blomus NEXIO törölközőtartó megálmodásakor, hogy egy időtálló formavilágot és érzést teremtsen, és ezt egy elegáns külsőbe burkolja. Így született meg fürdőszobájának kedvenc kiegészítője.

A NEXIO törölközőtartót ragasztóval is lehet rögzíteni, ha nem szeretnénk megfúrni a falat. A ragasztó cikkszáma 68809, melyet külön lehet megvenni.

Anyag: matt rozsdamentes acél

Szín: matt króm

Méret: 47 x 4,5 x 8 cm

Cikkszám: 68940

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68940
Szín
Matt krómszín
Méret
47 x 4,5 x 8 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...