new jersey fali szappantarto
new jersey fali szappantarto
GEDY S.p.A

New Jersey fali szappantartó

10 400 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy NEW JERSEY termékcsalád igen sokoldalú. Termékeit tekintve széles választékkal rendelkezik. Modern, letisztult megjelenésükkel bármilyen fürdőszobában helytállnak. Vonalvezetésük pontos, hibátlan és kicsit rideg.

A NEW JERSEY termékcsalád mindegyik darabja minőségi anyagokból készült, így nem fognak tönkremenni és időtálló darabjai lehetnek fürdőszobánknak. Minden fontosabb fürdőszobai kiegészítőt megtalálunk, így akár az egész fürdőszobánkat felszerelhetjük a NEW JERSEY termékeivel. Nem csak funkcióikban hasznosak, de dekoratív szerepük is van.

A NEW JERSEY fali szappantartó szatén üvegből, termoplasztikus gyantából és krómból áll. Ezek az anyagok tökéletes ellentétben állnak, hiszen az egyik fényes a másik matt, így sajátos megjelenést biztosítanak a terméknek.

A NEW JERSEY szappantartó köezep mélyebb, így nem fog kiesni belőle a szappan.

A hibátlan állapot megőrzésének érdekében tisztításnál kerüljük a savas, maróhatású vegyszereket.

A NEW JERSEY szappantartó falra szerelhető, így nem kell attól tartanunk, hogy bármikor is útban lesz. A szappantartót fel lehet fúrással és ragasztással is szerelni a falra. A ragasztót külön lehet vásárolni, a 1160-00 cikkszámú termék tökéletes erre a funkcióra. A ragasztót ezen az oldalon megtaláljuk: silentdesign.hu/termek/ragaszto-szett-20-ml

Ragasztással 7 kg-ig terhelhető.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2811-13
Méret
10,9 x 11,9 x 5 cm
Anyag
Króm
Anyag
Termoplasztikus gyanta
Anyag
Szatén üveg

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...