nemesia fali wc kefe
nemesia fali wc kefe
GEDY S.p.A

Nemesia Fali WC kefe

17 700 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy NEMESIA termékcsalád igazán különleges, modern és újszerű megjelenéssel rendelkezik.

A NEMESIA termékcsalád mind a négy fontosabb fürdőszobai kiegészítőt (fogmosópohár, szappantartó, WC kefe tartó és szappanadagoló) tartalmazza és a WC kefe tartóból van falra szerelhető és álló változata is.

A NEMESIA termékcsalád sajátos vonása a termékek alakjában rejlik, hiszen minden darab négyzetes, szögletes alakkal rendelkezik. Alakjuk és anyaguk kombinációja kicsit rideg hatást kölcsönöz.

A NEMESIA WC kefe tartó kapható álló és falra szerelhető változatban is, attól függően, hogy nekünk melyik praktikusabb, hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei.

A képen látható WC kefe tartó falra szerelhető, így sosem lesz útban és nem fogjuk feldönteni.

Tisztításnál kerüljük a maró hatású vegyszereket.

Anyag: rozsdamentes acél

Szín: króm

Méret: 9 x 9,5 x 38 cm 

Cikkszám: NE33-03 13

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
NE33-03-13
Szín
Króm
Méret
9 x 9,5 x 38 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...