modern cuckoo faliora fekete
modern cuckoo faliora fekete
modern cuckoo faliora fekete
modern cuckoo faliora fekete
modern cuckoo faliora fekete
modern cuckoo faliora fekete
Karlsson

Modern Cuckoo fali kakukkos ingaóra fekete

38 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
Zöld
Szürke
Fehér
Natúr
Sötét tölgy
Bordó
Világoszöld
sötétkék
Fekete/Fehér
Fehér/Szürke
Világoskék/Fehér
Világoskék
Sárga
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Kakukk! Ki ne ismerné a jól megszokott, régi kakukkórákat? A Karlsson a kakukkórák hagyományos megjelenését dobta fel, és tett bele egy új csavart: így születhetett meg a MODERN CUCKOO falióra!

Különösen letisztult és modern dizájnnal rendelkezik a MODERN CUCKOO dekoróra, mely mivel kakukkóra is egyszerre, egy nagyon barátságos csiripelő hangot ad ki óránként. Ám fontos megjegyezni, hogy akár a hálószobát is dekorálhatjuk vele, hiszen 22:00-6:00-ig meg sem szólal, hagy minket pihenni. 

Egyedi vonása a MODERN CUCKOO órának, ahogy azt már a neve is sugallja, hogy a Karlsson egy modern kivitelezésű faliórát készített hagyományos alapokra helyezve, és mindezt úgy, hogy bármilyen stílusú szobát tökéletesen lehessen vele dekorálni. Így bátran feltehetjük hálószobánk, nappalink vagy irodánk falára, a MODERN CUCKOO dekoróra garantáltan kecsesen fogja díszíteni azt! 

Az elemet a termék csomagolása nem tartalmazza!

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA5768BK
Szín
Fekete
Méret
21,5 x 41 cm
Anyag
ABS

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...