minimal faliora arany feher
minimal faliora arany feher
minimal faliora arany feher
Karlsson

Minimal falióra arany, fehér

32 900 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Aranysárga
Fekete/Aranysárga
Fehér/Aranysárga
Fekete/Króm
Króm/Olívazöld
Lila/Króm
Fehér/Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A MINIMAL falióra a Karlsson-tól hű marad nevéhez. Talán ez az az óra, ami a legtöbb minimalista vonással rendelkezik a dekorórák világából, és ez teszi őt olyan nagyszerűvé. 

A Karlsson MINIMAL faliórája rendkívül kecses, és a minimalizmust nemcsak az óra háza tükrözi. A számlapon sem találhatók számok, illetve a mutatók is leegyszerűsítettek, de ezen tulajdonságainak köszönhetjük, hogy kitűnő dekorelemként fest egy modern stílusú szobában vagy otthonban. 

A MINIMAL órákat többféle variációban készítette el a Karlsson. A faliórák közül 2 különböző kivitelezés közül választhatunk (arany vagy króm színű óraházak közül), majd ezek közül is többféle számlappal rendelkezik minden egyes MINIMAL óra, így kontrasztban a nevével és megjelenésével, igazán gazdag válsztékot teremtett számunkra a Karlsson, hogy megtalálhassuk a számunkra legideálisabbat. 

A MINIMAL órasorozatból készültek ébresztőórák is, melyeknek rendkívül széles a választéka, szélesebb, mint a falióráke, és kitűnő társunk lehet egy ilyen ébresztőóra a reggelekben, hiszen stílusos megjelenésükön túl van egy szundi opciójuk is, melynek köszönhetően nem kell egyből felkelnünk ha még vissza szeretnénk pihenni, hiszen a szundit lenyomva az óránk újra fog minket ébreszteni pár perc múlva, így energiát tudunk gyűjteni az előttünk álló napra. 

A MINIMAL óra működése halk, szinte zajtalan.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA5695WH
Szín
Fehér
Szín
Aranysárga
Méret
27,5ø cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...