SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto WC papír tartó fényes króm
  Menoto WC papír tartó fényes króm

  BLOMUS

  Menoto WC papír tartó fényes króm

  Elérhető színek:
  22.900 Ft18.900 Ft
  Eredeti árAkciós ár

  Kifutó termék!

  Utolsó 1 db akciós!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 5 x 14 x 17 cm

  Cikkszám: 68838

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A MENOTO WC-papír tartó egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával wellness-szintű hangulatot teremt fürdőszobánkban. 

  A Blomus a MENOTO WC-papír tartónál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy a fürdőszobai környezetben víz csapódik rá.

  Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni fürdőszobánknak, otthonunknak. 

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO WC-papír tartót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a WC-papír tartó letisztult formáját.

  A MENOTO WC-papír tartóhoz tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet fürdőszobánkban.

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  Anyag: fényes rozsdamentes acél

  Szín: fényes króm

  Méret: 5 x 14 x 17 cm

  Cikkszám: 68838

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Desa kenyértároló kosár S antracit

  Ár: 11 900 Ft

  Curl akasztó M acélszürke

  Ár: 14 600 Ft

  Pilare bortartó 9 db üvegnek fekete

  Ár: 28 700 Ft

  Flow kancsó szürke

  Ár: 14 600 Ft