20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto WC kefe és WC papír tartó alacsony fényes króm
  Menoto WC kefe és WC papír tartó alacsony fényes króm

  BLOMUS

  Menoto WC kefe és WC papír tartó alacsony fényes króm

  Elérhető színek:
  75.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műkő

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 64,5 x 15 x 20 cm

  Cikkszám: 68688

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  Blomus MENOTO család kiegészítője a fényes MENOTO kombinált WC kefetartó és WC-papír tartó, mely nagyon praktikus kiegészítője fürdőszobánknak.

  A MENOTO WC kefetartó és WC-papír tartó anyagválasztékában egyedi, hiszen a meleg, sötét műkő és rozsdamentes acél hűvős eleganciája kifinomult megjelenést kölcsönöz a WC kefetartónak.

  A MENOTO kombinált WC-papír tartó és WC kefetartó kiegészítőre jellemző a mobilitás, így a fürdőszoba bármely pontjára könnyedén áthelyezhető és mindig elérhető helyen tartja a WC kefét és WC-papírt. A MENOTO WC kefetartó nagy előnye, hogy nem kell megfúrni a burkolatunkat, így nem törjük meg annak tökéletes egységét.

  A MENOTO WC kefe kivehető és ezáltal könnyen tisztítható műanyag betéttel rendelkezik. Bár a WC kefetartó első ránézésre zártnak tűnik, de a kefe a fedelén elhelyezkedő résen keresztül szellőzik.

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO WC-papír- és kefetartót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a WC kefe- és WC-papír tartó letisztult formáját.

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  Anyag: rozsdamentes acél, műkő

  Szín: fényes króm

  Méret: 64,5 x 15 x 20 cm

  Cikkszám: 68688

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Nexio törölközőtartó matt króm

  Ár: 39 900 Ft 34 900 Ft

  Acqua vizes carafe L

  Ár: 25 000 Ft

  Fraga illatgyertya L fehér

  Ár: 12 400 Ft