Menoto törölközőtartó létra

BLOMUS

Menoto törölközőtartó létra

Elérhető színek:
1 db-tól91.500 Ft
Mennyiség Termék ár
db

Anyag: Műanyag

Anyag: Rozsdamentes acél

Szín: Matt krómszín

Méret: 171 x 171 x 55 cm

Cikkszám: 68951

Gyártó: BLOMUS

Termék Információk

A MENOTO törölközőtartó létra egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával wellness-szintű hangulatot teremt fürdőszobánkban. 

A Blomus a MENOTO törölközőtartó létránál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy a fürdőszobai környezetben víz csapódik rá.

Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni fürdőszobánknak, otthonunknak. 

A MENOTO törölközőtartó létra mostanában nagyon divatos és nagy népszerűségnek örvend, hiszen csak neki kell támasztani a falnak, nem igényel külön felszerelést, továbbá méretéből adódóan sokkal több törölközőnek tud helyet adni, mint hagyományos törölközőtartó társai. 

A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO törölközőtartót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a törölközőtartó letisztult formáját.

A MENOTO törölközőtartó létrához tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet fürdőszobánkban. 

A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

Anyag: matt rozsdamentes acél, műanyag

Szín: matt króm

Méret: 171 x 171 x 55 cm

Cikkszám: 68951

Gyártó: Blomus

Ajánlott termékek

Wires papírtörlő tartó bézs

Ár: 7 900 Ft

Ridge konyharuha szett fehér, világosszürke

Ár: 9 200 Ft

Flip edényalátét 2 db-os szett bézs

Ár: 12 600 Ft

Piana fürdőszoba szőnyeg téglalap világosszürke

Ár: 20 700 Ft