SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto törölközőtartó létra
  Menoto törölközőtartó létra

  BLOMUS

  Menoto törölközőtartó létra

  Elérhető színek:
  91.500 Ft
  Termék ár

  Utolsó 1 db raktáron!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Ha 1 db-nál többet rendel, akkor 1 munkanapon belül egyeztetünk Önnel a szállítás időpontjáról.

  Anyag: Műanyag

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 171 x 171 x 55 cm

  Cikkszám: 68951

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A MENOTO törölközőtartó létra egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával wellness-szintű hangulatot teremt fürdőszobánkban. 

  A Blomus a MENOTO törölközőtartó létránál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy a fürdőszobai környezetben víz csapódik rá.

  Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni fürdőszobánknak, otthonunknak. 

  A MENOTO törölközőtartó létra mostanában nagyon divatos és nagy népszerűségnek örvend, hiszen csak neki kell támasztani a falnak, nem igényel külön felszerelést, továbbá méretéből adódóan sokkal több törölközőnek tud helyet adni, mint hagyományos törölközőtartó társai. 

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO törölközőtartót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a törölközőtartó letisztult formáját.

  A MENOTO törölközőtartó létrához tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet fürdőszobánkban. 

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  Anyag: matt rozsdamentes acél, műanyag

  Szín: matt króm

  Méret: 171 x 171 x 55 cm

  Cikkszám: 68951

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Piana fürdőszoba szőnyeg téglalap világosszürke 50x100

  Ár: 20 700 Ft

  Nexio törölközőtartó matt króm

  Ár: 39 900 Ft 34 900 Ft

  Menoto törölközőtartó állvány L matt króm

  Ár: 145 900 Ft

  Leana törölközőtartó létra fehér

  Ár: 33 900 Ft