20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto fali akasztó matt króm

  BLOMUS

  Menoto fali akasztó matt króm

  Elérhető színek:
  8.100 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 2,6 x 6 x 6 cm

  Cikkszám: 68839

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A MENOTO öntapadós fali akasztó egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával wellness-szintű hangulatot teremt fürdőszobánkban. 

  A Blomus a MENOTO öntapadós fali akasztónál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy a fürdőszobai környezetben víz csapódik rá.

  Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni fürdőszobánknak, otthonunknak. 

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO öntapadós fali akasztót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és az akasztó letisztult formáját.

  A MENOTO fali akasztónak különlegessége, hogy a hátulja öntapadós, így nem kell megfúrnunk a falat vagy csempét, csak könnyedén el kell helyeznünk a falon. 

  A MENOTO öntapadós fali akasztóhoz tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet fürdőszobánkban.

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  Anyag: matt rozsdamentes acél

  Szín: matt króm

  Méret: 2,6 x 6 x 6 cm

  Cikkszám: 68839

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Sono fürdőszobai tükör fekete

  Ár: 22 900 Ft

  Fraga illatgyertya L antracit

  Ár: 12 400 Ft

  Areo fali szappantartó matt króm

  Ár: 22 900 Ft 12 900 Ft

  Pilar kancsó krém

  Ár: 7 400 Ft