10 000 Ft feletti vásárlás esetén szappantartót adunk ajándékba!

Megnézem a szappantartókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto fali törölközőtartó L matt króm
  Menoto fali törölközőtartó L matt króm

  BLOMUS

  Menoto fali törölközőtartó L matt króm

  Elérhető színek:
  38.000 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 15 x 84 x 5 cm

  Cikkszám: 68681

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A MENOTO fali törölközőtartó egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával wellness-szintű hangulatot teremt fürdőszobánkban. 

  A Blomus a MENOTO fali törölközőtartónál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy a fürdőszobai környezetben víz csapódik rá.

  Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni fürdőszobánknak, otthonunknak. 

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO fali törölközőtartót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a törölközőtartó letisztult formáját.

  A MENOTO fali törölközőtartóhoz tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet fürdőszobánkban.

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  Anyag: matt rozsdamentes acél

  Szín: matt króm

  Méret: 15 x 84 x 5 cm

  Cikkszám: 68681

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Maine törölközőtartó 60 cm

  Ár: 18 800 Ft

  Kent dupla törölközőtartó

  Ár: 33 400 Ft

  Areo fali törölközőtartó S fényes króm

  Ár: 36 600 Ft 29 900 Ft

  New Jersey törölközőtartó 45 cm

  Ár: 15 000 Ft